Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu s-a mutat în casa lui Gabi Bădălău. Blondina a început deja amenajările în casa partenerului său

Bianca Drăgușanu s-a mutat în casa lui Gabi Bădălău. Blondina a început deja amenajările în casa partenerului său

GALERIE FOTO (3) Bianca Drăgușanu s-a mutat în casa lui Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu s-a mutat în casa lui Gabi Bădălău. Deși au tot ocolit întrebările referitoare la relația lor, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să facă pasul important. Blondina s-a mutat în apartamentul afaceristului și deja face amenajări.

Bianca Drăgușanu s-a mutat în casa lui Gabi Bădălău. Blondina a început deja amenajările în casa partenerului său

Bianca Drăgușanu s-a mutat în casa lui Gabi Bădălău. În cele cinci luni de relație, Bianca și Gabi s-au confruntat cu numeroase probleme. Dar, ca de obicei, dragostea învinge, iar cei doi au mers mai departe împreună. Recent, blondina s-a mutat în apartamentului iubitului său, cel puțin asta reiese din imaginile postate pe rețelele de socializare ale divei. Pentru că sălile s-au închis, Bianca a decis să facă sport în casa lui Gabi Bădălău, acolo unde locuiesc împreună.

Bianca si Gabi Badalau

De asemenea, în aceași locuință a stat și Claudia Pătrășcanu înainte să se despartă de afacerist. Bianca și-a cumpărat o bandă de alergat și s-a apucat să facă unele amenajări în noua sa locuință. După câteva momente de sport, ea a făcut o baie fierbinte cu spumă, după care a fost așteptată de fiul politicianului cu o cină romantică. Dacă în urmă cu câteva săptămâni nu recunoșteanu relația, cei doi s-au afișat împreună prima dată la ziua de naștere a acestuia, într-un club de fițe.

 

Bianca visează să se căsătorească a treia oara

Gabi Bădălău s-a despărțit de artista Claudia Pătrășcanu în urmă cu aproape doi ani, dar pentru că nu s-au înțeles în privința custodiei copiilor, divorțul celor doi nu s-a pronunțat. Gabi și Claudia au avut cununia civilă pe 14 februarie 2015, iar cea religioasă, pe 28 mai 2016. În ultima perioadă, lucrurile par să fi evoluat în bine între cei. Potrivit unor declarații făcute de o persoană apropiată celor doi, în viitorul apropiat, sunt șanse ca aceștia să divorțeze. “O să fie curând divorțat cu acte”.

Acum, Bădălău Jr. trăiește o poveste de dragoste alături de Bianca Drăgușanu, fosta soție a lui Alex Bodi. Cei doi s-au mutat deja împreună și își fac planuri mari de viitor, iar acest lucru înseamnă și o posibilă căsătorie. Bianca și-ar fi cunoscut deja socrii și se înțelege foarte bine cu aceștia. De asemenea, blondina a transmis un mesaj emoționant depsre Rodica Bădălău. “Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit. Eu tot ce primesc dau dublu înapoi. Eu creez dependență și consider că lucrul ăsta este minunat”, a declarat fosta asistentăt tv în cadrul unei emisiuni.

Invitat a fost și Cătălin Botezatu, care s-a oferit să le fie naș Biancăi Drăgușanu și lui Gabi Bădălău. La începutul acestui an, Gabi Bădălău și-a asumat relația cu blondina, după ce au fost surprinși în ipostaze tandre într-o stațiune de la munte în decembrie 2020. La scurt timp, aceștia au mers într-o vacanță de lux în Dubai, unde au poposit câteva zile și în Insulele Maldive.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: