Redactia.ro
Home » Monden » Gabi Bădălău, cuvinte ofensatoare la adresa Biancăi Drăgușanu: ”E o psihopată și o nebună”

Gabi Bădălău, cuvinte ofensatoare la adresa Biancăi Drăgușanu: ”E o psihopată și o nebună”

Bianca Drăgușanu ar putea răbufni atunci când va auzi aceste vorbe din gura iubitului ei. În spațiul public a apărut o înregistrare cu Gabi Bădălău care nu a spus deloc cuvinte frumoase despre blondină.

Gabi Bădălău, cuvinte ofensatoare la adresa Biancăi Drăgușanu: ”E o psihopată și o nebună”

Într-o înregistrare obținută de Spynews, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au o discuție contradictorie despre Bianca Drăgușanu. Cel care ar urma să o ducă pe blondină în fața altarului nu are deloc de spus cuvinte frumoase la adresa acesteia. Chiar și Claudia Pătrășcanu s-a mirat de ceea ce a auzit din gura lui.

În înregistrare, Claudia Pătrășcanu îl întreabă pe Gabi Bădălău de ce nu le-a spus copiilor că Bianca Drăgușanu este iubita lui. Totodată, Claudia Pătrășcanu îi reproșează fostului soț de ce i-a permis Biancăi Drăgușanu să spună că micuții lor sunt ”niște săraci”.

”De ce îi permiți atât de multe lucruri, să-ți facă copiii săraci? Cum, măi Gabi, că un bărbat…”, spune Claudia Pătrășcanu.

”E o psihopată și o nebună”, este reacția lui Gabi Bădălău.

”Tu te-ai afișat cu ea și acum o faci psihopată și nebună?”, a adăugat Claudia Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu, cuvinte frumoase despre Gabi Bădălău

Nu se știe, momentan, cum a reacționat Bianca Drăgușanu cu privire la acest subiect. Cert este că în toate declarațiile sale la TV, de când s-a aflat că se iubește cu Gabi Bădălău, spune că se simte iubită și împlinită.

„Suntem 2 oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, implinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”, a spus vedeta la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: