Redactia.ro
Home » TV » Claudia Pătrășcanu, în tandrețuri cu un tânăr, în plin scandal cu Gabi Bădălău. ”Nu mi-a fost ușor să mă las îmbrățișată”

Claudia Pătrășcanu, în tandrețuri cu un tânăr, în plin scandal cu Gabi Bădălău. ”Nu mi-a fost ușor să mă las îmbrățișată”

GALERIE FOTO (2)

Claudia Pătrășcanu a fost surprinsă în tandrețuri cu un tânăr, în plin scandal cu Gabi Bădălău. Artista a vorbit chiar ea despre acest lucru, mărturisind că nu i-a fost ușor să se lase îmbrățișată de un bărbat, după doi ani de la despărțirea de cel care încă îi este soț. 

 

Claudia Pătrășcanu, în tandrețuri cu un tânăr, în plin scandal cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a trecut la nivelul următor, în plin scandal cu Gabi Bădălău. După o perioadă grea de certuri constante, Claudia Pătrășcanu și fostul iubit al Biancă Drăgușanu a decis să facă ceva pentru ea. Deși în ultimul timp pusese cariera pe locul doi, Claudia Pătrășcanu a decis că acum este momentul să se relanseze. Astfel, artista s-a pus pe treabă și a lansat recent o piesă nouă, însoțită de un videoclip. Noua piesă a artistei se numește ”Bolnavă de amor” și vorbește despre iubire. Claudia trece printr-o perioadă grea, dar spune că acum și-a deschis sufletul și nu poate refuza o nouă poveste de dragoste.

Artista a mărturisit că a muncit mult pentru noul videoclip și că a depus eforturi constante ca să iasă ca la carte. Partenerul Claudiei Pătrășcanu din videoclip a ieșit ăn evidență, care le-a oferit fanilor imagini savuroase. Claudia Pătrăcanu nu a ezitat să s-a lăsat filmată în tandrețuri cu tânărul chipeș.

Artista spune că totul a ieșit perfect, chiar dacă i-a fost destul de greu să se lase îmbrățișată de un alt bărbat, la doi ani de la despărțirea de Gabi Bădălău.

Am așteptat cu drag să filmez acest clip, am filmat într-un platou și a vrut să las senzația că mă plimb pe străzile din Italia. Acolo am cunoscut și un băiat drăguț, care încearcă să mă curteze, îmi dă flori. Se pare că iubirea învinge întotdeaua. Eu l-am ales pe băiatul din videoclip. L-am ales pe el pentru că s-a făcut o selecție și mi s-a părut mie că ne asemănăm foarte mult. Este cunoscut în India, este manechin, are o față exotică. Îi mulțumesc că a avut răbdare cu mine că nu mi-a fost ușor să mă las îmbrățișată după o periodă lungă de timp. Eu pot să spun că m-am vindecat, dar am sufletul deschis și sunt un om căruia îi place să iubească și să ofere iubire. Nu mi-am închis sufletul de tot. În momentul de față sunt singură, dar nu înseamnă că voi rămâne toată viața singură. Momentan mă gândesc doar să depășesc această perioadă grea din viața mea și mă ocup în continuare de copiii mei minunați”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: