Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu radiază după despărțirea dintre afacerist și Bianca Drăgușanu! ”A ieșit soarele pe strada mea”

Claudia Pătrășcanu radiază după despărțirea dintre afacerist și Bianca Drăgușanu! ”A ieșit soarele pe strada mea”

Claudia Pătrășcanu radiază după despărțirea dintre afacerist și Bianca Drăgușanu! ”A ieșit soarele pe strada mea”

Claudia Pătrășcanu este în culmea fericirii, după ce Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu. Încă soția fiului de milionar a avut o reacție subtilă după eveniment. 

Claudia Pătrășcanu radiază după despărțirea dintre afacerist și Bianca Drăgușanu! ”A ieșit soarele pe strada mea”

Claudia Pătrășcanu radiază de bucurie și este de părere că soarele a ieșit pe strada ei. Cu toate că este vorba despre noua sa piesă, fanii artistei au picat imediat pe gânduri când au văzut cât de fericită este vedeta la doar o zi distanță de separarea dintre tatăl copiilor săi și Bianca Drăgușanu.

Mama copiilor lui Gabi Bădălău este foarte fericită și are o stare foarte bună la o zi de la despărțirea dintre afacerist și Bianca Drăgușanu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să o ia pe drumuri separate. Anunțul a fost făcut chiar de către afacerist, în direct, la Antena Stars. Astfel că, la o zi distanță de declarațiile acestuia, încă soția sa în acte, Claudia Pătrășcanu, reacționează într-un mod subtil pe rețelele de socializare.

Claudia le-a transmis celor din mediul online că este extrem de fericită în această perioadă și că soarele a ieșit din nou pe strada ei. Conform spuselor artistei, timpul și răbdarea sunt cele care au contribuit la fericirea pe care o trăiește în aceste momente. Aceasta a dezvăluit că bucuria provine din faptul că va scoate o piesă nouă, însă fanii au picat serios pe gânduri vizavi de fericirea cât casa a cântăreței la doar o zi distanță de despărțirea dintre tatăl copiilor săi și Bianca Drăgușanu.

”Hei, dragilor, vă salut! Uite cum am prins eu un pic de timp ca să pot să vă transmis așa din bucuria mea și din fericirea mea maximă din această perioadă, căci mă gândeam: ”Doamne, când o să iasă soarele și pe strada mea?” și uite cum a ieșit soarele fără să mă gândesc, doar că trebuie să-ți dai răbdare și să-ți dai așa un timp anume. Sunt fericită, da? Asta vă spuneam, pentru că s-a ales următorul single! Următorul single pe care abia aștept să-l scot. Este o piesă făcută de Shift”, a spus Claudia Pătrășcanu pe contul său de Instagram.

Claudia Pătrășcanu a oferit și detalii despre noua piesă

Claudia Pătrășcanu nu s-a oprit aici și a oferit detalii despre noua piesă, spunând că este una ritmată, cu un mesaj special, semn că ar fi vorba tot despre o melodie de dragoste. Ba chiar a cântat și un vers, care pare a fi tot o reacție subtilă la adresa scandalului în care se află de mai bine de un an și jumătate cu Gabi Bădălău.

”Este o piesă foarte ritmată, dar tot așa, cu un mesaj care sper eu să ajungă la suflete voastre. Aș vrea să vă fredonez puțin, dar o să spun așa două versuri din strofă: ”Rând pe rând s-au rupt toate petalele din vina ta”, a mai spus artista pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: