Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Radu, semifinalista de la Chefi la Cuțite, a început să meargă sală. Arată de nerecunoscut

Claudia Radu, semifinalista de la Chefi la Cuțite, a început să meargă sală. Arată de nerecunoscut

GALERIE FOTO (2)

Claudia Radu, una dintre semifinaliștii de la Chefi la Cuțite, din ultimul sezon, arată de nerecunoscut, după ce a început să meargă la sală. Ea a mai pierdut din kilograme și este mândră de acest lucru.

Claudia Radu, semifinalista de la Chefi la Cuțite, a început să meargă sală

Claudia Radu, fosta semifinalistă de la ultimul sezon Chefi la Cuțite, din echipa lui Florin Dumitrescu, a început să meargă la sală. Ea vrea să dea jos kilogramele, cu care s-a luptat din copilărie. Fanii au încurajat-o să nu se dea bătută până nu ajunge la rezultatul dorit, informează Spynews

Primele rezultate au început să apară, iar Claudia Radu este mândră de acest lucru. S-a fotografiat și a postat pe Instagram o poză cu ea din sala de sport.

”AMC când te doare tot corpul, dar continui să tragi tare cu zâmbetul pe buze pentru că vezi rezultate. 💪💪💪🦵🦵🦵”, a scris Claudia Radu pe pagina sa de Instagram.

Foto: Instagram

În urmă cu o lună, Claudia Radu declara că sănătatea i-a fost afectată din cauza kilogramelor acumulate de-a lungul anilor. Tot atunci, Claudia Radu spunea că nu se va da bătută până nu va pierde în greutate.

„Sănătatea începuse să îmi fie afectată și nu mai puteam să stau nepăsătoare. Știu că va fi un drum lung și anevoios până voi ajunge unde îmi doresc, dar nu mă voi lăsa”, a scris Claudia Radu pe rețelele sociale luna trecută.

Fanii au venit imediat cu mesaje de încurajare la adresa Claudiei Radu și sunt curioși să vadă rezultatul final.

”Hai ca poți! Felicitări pentru ambiție”, ”Bravo”, ”Mult succes în continuare 😊😊”, ”Abia aștept să văd până unde te va duce ambiția”, sunt doar câteva dintre încurajărilor internauților.

Claudia Radu, victima bullying-ului

Claudia Radu a fost victima bullying-ului în copilărie, din cauza greutății sale. Copiii o umileau pentru aspectul ei fizic și îi aduceau, adesea, porecle.

”Nu am treabă cu bucătăria, nu am făcut vreo școală, este pur și simplu pasiune. Fiind și cea mai mica dintre cei patru frați am fost și foarte răsfățată. Am devenit gurmandă. Dintotdeauna, de când mă știu, am fost supraponderală. Pe la șapte-opt ani, când am început școala, am trecut prin fenomenul de bullying. Fenomenul s-a accentuat în perioada adolescenței, când aveam tot felul de porecle legate de grași. Am observat că am început să fiu subestimată, fiindcă lumea credea că dacă ești gras, atunci în mod automat ești și prost. Pe toată perioada școlii am fost subestimată. Eu am fost premiantă în fiecare an, inclusiv în anii de liceu am luat locul I. În anii de liceu și numărul de agresori era mai mare și m-a afectat mai mult. Au fost inclusiv momente în care m-am simțit hărțuită, umilită”, a povestit Claudia Radu în emisiunea care a consacrat-o.

I-a luat mult timp să scape de complexe, din cauză că a fost umilită în copilărie.

„Aceste lucruri te marchează foarte mult, când ești copil. Îmi pare rău că nu am avut curajul să spun nimănui acest lucru, am vrut să-mi protejez părinții. Sfatul meu pentru toți cei din situația mea este să spună cuiva ceea ce se întâmplă. Trebuie să conștientizeze că trebuie să facă acest pas. Mi-a luat foarte mult să scap de complexe”, a mai explicat Claudia Pătrășcanu.

Claudia Radu a ajuns în semifinala sezonului opt al emisiunii Chefi la Cuțite. Deși nu a reușit să câștige, preparatele sale au fost unele dintre cele mai apreciate de jurați. Sezonul opt al emisiunii culinare a fost câștigat de Ionuț Belei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: