Redactia.ro
Home » Sport » Claudiu Keșeru are coronavirus! Anunțul făcut de bulgari!

Claudiu Keșeru are coronavirus! Anunțul făcut de bulgari!

Claudiu Keșeru, coronavirus,

Claudiu Keșeru a fost testat pozitiv cu coronavirus. Starea sa de sănătate ar fi bună, el fiind izolat la domiciliu.

Campioana Bulgariei, Ludogorets Razgrad a anunțat că are doi jucători testați pozitiv cu coronavirus. Claudiu Keșeru și mijlocașul brazilian Jorginho.

„Jucătorii au fost imediat izolați la domiciliu și se simt bine în acest moment. După ce aceștia au fost testați pozitiv, s-a efectuat o retestare pentru toți angajații, iar rezultatele au fost negative. Nu există cazuri de COVID-19 la Lududogorets 2, echipă care va juca mâine în campionat. Ludogorets ia toate măsurile posibile pentru a proteja sănătatea jucătorilor, antrenorilor, angajaților și restricțională accesul în baza clubului. Clubul continuă să funcționeze normal, echipa pregătind primul meci din noul sezon, sâmbătă, contra lui Botev”, este comunicatul clubului din Bulgaria.

Keșeru a jucat în urmă cu patru zile

Atacantul român a jucat ultima dată duminică, în Ludogorets-Lokomotiv Plovdiv 0-1, în Supercupa Bulgariei. Atacantul român a fost unul dintre cei mai buni jucători sezonul trecut. A marcat 18 goluri și și-a trecut în palmares încă un titlu de campion al Bulgariei. Este al 9-lea titlu la rând, pentru Ludogorets, care a egalat recordul deținut de CSKA Sofia. Campioana Bulgariei a avut un parcurs incredibil în acest sezon. Nu a pierdut niciun meci în campionat și a reușit să ajungă în 16-imile Europa League. Claudiu Keșeru a avut oferte în ultima perioadă de la mai multe echipe dar a preferat să rămână în Bulgaria. În luna mai, românul și-a prelungit contractul pe încă doi ani.

„Sunt foarte fericit să rămân aici pentru încă câțiva ani. M-am bucurat la acest club de cinci ani fantastici și mă simt ca acasă. Nu mai am răbdare să reluăm campionatul și să câștigăm cel de-al nouălea titlu. Îmi doresc să îmi închei cariera la Ludogoreț”, a declarat Keșeru după semnarea contractului pentru site-ul oficial al echipei bulgare.

În cariera sa, atacantul a mai jucat la FC Nantes, FC Libourne, Tours FC, SCO Angers, SC Bastia, FCSB și Al-Gharafa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: