Redactia.ro
Home » Sport » Moți, Keșeru, și Grigore au mai luat un titlu! Ludogorets, campioană pentru a noua oară

Moți, Keșeru, și Grigore au mai luat un titlu! Ludogorets, campioană pentru a noua oară

Moți, Keșeru, Dragoș Grigore, Ludogorets

Ludogorets continuă să facă legea în Bulgaria. Astăzi a câștigat al nouălea titlu consecutiv și a egalat recordul deținut de CSKA Sofia.

Ludogorets a trecut de Beroe cu 2-1 și are un avans de 14 puncte față de CSKA Sofia, cu patru etape înainte de finalul campionatului. Dragoș Grigore a fost titular, Claudiu Keșeru a intrat după pauză, iar Cosmin Moți a stat în această seară pe banca de rezerve. După ce a câștigat al 9-lea titlu la rând, Ludogorets a egalat recordul pe care îl deținea CSKA Sofia. Campioana Bulgariei a avut un parcurs incredibil în acest sezon. Nu a pierdut niciun meci în campionat și a reușit să ajungă în 16-imile Europa League.

Cosmin Moți are cele mai multe titluri cu Ludogorets

Cosmin Moți a fost transferat de Ludogorets în 2012 și a adunat opt titluri. Claudiu Keșeru, care a fost unul dintre cei mai buni jucători din campionat, cu 18 goluri marcate a luat cinci titluri de campion. Dragoș Grigore are cele mai puține, două fiind transferat de campioană în 2018.

Moți va cere cetățenia bulgară

Cosmin Moți nu are de gând să se întoarcă în România. Își dorește să devină cetățean bulgar. Cei de la Ludogorets și-au făcut deja planurile în ceea ce-l privește pe fostul fundaș al lui Dinamo. Își doresc ca după retragere să facă parte din staff-ul tehnic sau din conducerea clubului. Moți mai are încă un an de contract cu bulgarii.

“Din câte am vorbit cu el trebuie să își ia cetățenia. A ajuns și el la niște ani, dar nu-l lasă cei de la Ludogorets să se lase. Este un om al clubului, el și cu căpitanul de echipă sunt cei mai vechi și mai mult ca sigur îl vom vedea la costum”, a spus Bogdan Pătrașcu, directorul de scouting de la clubul Levski Sofia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: