Redactia.ro
Home » Sport » Ludogoreț a ieșit din UCL! Moți a fost eliminat direct

Ludogoreț a ieșit din UCL! Moți a fost eliminat direct

Ludogoreț a ieșit din UCL

Surpriză uriașă, Ludogoreț a ieșit din UCL. Echipa unde joacă Cosmin Moți, Claudiu Keșeru și Dragoș Grigore a pierdut 2-3 (2-1) cu Ferencvaros și ratat calificarea în turul II preliminar al Ligii Campionilor. Aseară, doar Cosmin Moți a fost titular, în timp ce Keșeru a intrat la pauză. În minutul 82, Cosmin Moți și-a lăsat echipa în inferioritate numerică. Românul a avut o intrare de-a dreptul criminal la Zubkov și a văzut direct cartonașul roșu. Ungurii au condus încă din minutul 21, după golurile marcate de Kharatin și Skvarka. Terziev a redus din handicap, iar Ludogoreț încă mai spera într-o calificare. În repriza a doua Nguen a mărit diferența , pentru ca în minutul 69, Heister să înscrie în propria poartă și să stabilească scorul final. Astfel, Ludogoreț a ieșit din UCL. Dragoș Grigore nu a fost inclus în lot pentru meciul din primul tur al preliminariilor UEFA Champions League.

Bulgarii rămân în cupele europene

Ludogoreț a ieșit din preliminariile Ligii Campionilor, dar bulgarii nu părăsesc cupele europene. Bulgarii vor intra în turul II preliminar al Europa League. Următoarea adversată este Valur Reykjavik.

Cosmin Moți joacă la Ludogoreț din 2012

Cosmin Moți joacă la Ludogoreț din 2012. A debutat în Divizia A cu Universitatea Craiova. În 2005 ajunge la Dinamo pentru care joacă prima data în Cupa UEFA în 2005 contra celor de la Omonia Nicosia. În 2014, românul a devenit eroul echipei sale, în meciul contra româniloe de la Steaua din runda play-off a Ligii Campionilor. Atunci, Moți a apărat în calitate de portar două penaltiuri, cee ace i-a permis echipei sale să margă în grupe pentru prima data.