Redactia.ro
Home » Sport » Cosmin Moți vrea să ceară cetățenia bulgară

Cosmin Moți vrea să ceară cetățenia bulgară

cosmin moti, Ludogorets, cetatenie

Cosmin Moți nu are de gând să revină în România. De 8 ani este la Ludogorets, iar acum dorește să devină cetățean bulgar.

Cosmin Moți își dorește ca după retragere să rămână în Bulgaria. Cei de la Ludogorets ar dori ca românul să facă parte din staff-ul tehnic sau din conducerea clubului. Moți joacă în Bulgaria din 2012 și a devenit o adevărată legendă.

„Din câte am vorbit cu el trebuie să își ia cetățenia. A ajuns și el la niște ani, dar nu-l lasă cei de la Ludogorets să se lase. Este un om al clubului, el și cu căpitanul de echipă sunt cei mai vechi și mai mult ca sigur îl vom vedea la costum”, a spus Bogdan Pătrașcu, directorul de scouting de la clubul Levski Sofia.

Fostul fundaș al celor de la Dinamo mai are contract pentru încă un an cu bulgarii.

„Din vară mai am un an de contract, sper să fiu sănătos și să îl duc la capăt. După aia trebuie să pun lucrurile în balanță. Am o fetiță care peste doi ani o să înceapă șacoala și să văd dacă merită să mai rămân, dacă mai joc sau dacă o să fiu în conducere ceva care să nu necesite prezența mea zilnică aici”, a declarat Moți la Digi Sport, în urmă cu aproape 2 luni.

Cosmin Moți a luat 7 titluri cu Ludogorets

Românul a ajuns în Bulgaria în 2012. Atunci, cei de la Ludogorets au plătit pentru Moți 400.000 de euro. Fundașul a câștigat 7 titluri ale Bulgariei. Are în palmares și o cupă și 4 Supercupe.

„Sincer, când m-am transferat nu știam unde vin, nu știam ce e aici. Știam de problemele de la CSKA Sofia, fuseseră acolo Zicu, Florentin Petre, fuseseră probleme cu banii, dar aici nu știam, era o echipă care apăruse peste noapte în fotbalul bulgar. Am venit un pic cu inima strânsă. Când am văzut ce condiții sunt aici și ce își doresc oamenii, am fost convins că o să fie bine aici”, și-a reamintit Moți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: