Redactia.ro
Home » Sport » Patronul lui Ludogoreţ s-a vindecat! Ce medicamente a luat

Patronul lui Ludogoreţ s-a vindecat! Ce medicamente a luat

Patronul lui Ludogoreţ s-a vindecat

Patronul lui Ludogoreţ s-a vindecat. Kiril Domuschiev a fost depistat povitiv cu coronavirus, săptămâna trecută. Astăzi a anunțat că este vindecat și a spus și ce medicamente a folosit.

Kiril Domuschiev, unul dintre cei mai bogați oameni din Bulgaria s-a îmbolnăvit săptămâna trecută. Patronul lui Ludogoreţ a primit tratament urgent, iar acum a anunțat că este vindecat. El a spus și ce medicamente a folosit, pentru ca tratamentul să fie folosit și la alți bolnavi.

”Dragii mei, sunt sănăor acum! Am învins COVID-19 şi am deja imunitate. Mai rămâne să mă recuperez după pneumomonie. Vreau să mulţumesc echipei medicale care a avut grijă de mine, cât şi de soţia mea. Sunt nişte profesionişti desăvârşiţi! Cu asemenea medici alături, putem combate coronavirusul! Mulţumesc, de asemenea, celor de la SofiaMed şi regret că am cauzat neintenţionat neplăceri. Fiţi atenţi, dar nu vă temeţi! Există tratament. Fiţi inteligenţi şi aveţi grijă de voi şi de cei pe care îi iubiţi” a scris Kiril Domuschiev.

Patronul lui Ludogoreţ s-a vindecat

Omului de afaceri i s-a administrat hidroxiclorochin sulfat, la care coronavirusul ar reacţiona. Se pare că descoperirea a fost facută de cercetătorii francezi. Hidroxiclorochinul sulfat este o variantă de Clorochină – un medicament contra malariei. Este un derivat de 4-aminochinolină şi este un medicament antimalaric. S-a produs însă din ce în ce mai puțin și nu există în stocurile celor mai multe țări.
După ce s-a aflat că Domuschiev este bolnav, toți jucătorii echipei din Bulgaria au fost testați, iar testele au fost negative. Chiar și așa, jucătorii lui Ludogoreţ au rămas blocați în Bulgaria. Încă de săptămâna trecută bulgarii au închis mai multe orașe. Astfel jucătorii nu au mai putut să plece. De altfel și clubul le-a recomandat să evite deplasările.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: