Redactia.ro
Home » Monden » Cleopatra Statan a răspuns celor care o acuză că s-a grăbit cu căsătoria. Cum a început povestea ei de dragoste cu Edward Sanda

Cleopatra Statan a răspuns celor care o acuză că s-a grăbit cu căsătoria. Cum a început povestea ei de dragoste cu Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează o pereche perfectă, iar viața le rezervă multe bucurii în anii ce vor urma. Au decis să se căsătorească în ciuda faptului că fiecare dintre ei este la o vârstă fragedă, iar pentru acest lucru au fost deseori judecați. Acum, artista le-a oferit răspunsul celor care au pus la îndoială rezistența mariajului său.

Cleopatra Statan a răspuns celor care o acuză că s-a grăbit cu căsătoria

Cleopatra Stratan și Edward Sansa sunt unul dintre cele mai frumoase și cel mai tânăr cuplu căsătorit din lumea artistică românească. Trăiesc o minunată poveste de dragoste, iar pentru ei cea mai frumoasă perioadă din viața lor abia începe.

S-au căsătorit în decursul acestei veri și s-au mutat împreună, fapt cu care au fost mereu deschiși în fața publicului lor. Au dezvăluit mereu detalii despre viața lor privată, însă acest fapt le-a atras de multe ori și critici sau păreri negative. Printre cele de care s-au lovit tot timpul se numără faptul că au existat mereu persoane care au considerat că s-au grăbit și poate ar fi trebuit să mai aștepte cu căsătoria.

Ei bine, acum Cleopatra Straran le-a oferit răspunsul celor care s-au îndoit de sentimentele dintre ea și Edward.

„Cică suntem “Cel mai grăbit cuplu”🤪
Poate așa se vede din exterior, dar defapt povestea noastră are rădăcini mult mai adânci și bine închegate! ❤️”, a scris frumoasa artistă pe pagina sa de Instagram.

Cum a început povestea de dragoste dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Prin această declarație, Cleopatra probabil s-a referit la faptul că între ea ți Edward a existat o frumoasă prietenie înainte ca situația dintre ei să evolueze într-o poveste de dragoste. S-au cunoscut pe când erau doar niște copii, iar de-a lungul timpului au avut ocazia să urce împreună pe scenă și să facă ce iubesc cel mai mult pe lumea aceasta: să cânte. Dragostea pentru muzică i-a unit mereu, iar ei și-au propus să evolueze unul alături de celălalt cum nu se poate mai frumos.

Edward este primul său iubit

Partea cea mai frumoasă pentru ei este reprezentată de faptul că fiica lui Pavel Stratan n-a mai trecut prin nicio astfel de experiență până la Edward. El este primul său iubit, iar sentimentele ce-i unesc sunt deosebit de puternice. Înainte de orice sunt prieteni, iar faptul că au decis să fie parteneri pe viață pentru tot restul vieții a fost cea mai bună decizie pe care puteau să o ia pentru dorințele și credințele lor.

Încă de la început, fiecare dintre ei și-a exprimat intenția de a avea o relație serioasă și de a ajunge în fața altarului. La început, publicul a fost de părere că aceste afirmații sunt doar glume și vise adolescentine, dar iată că artiștii au demonstrat contrariul.

„Nu m-aş fi gândit niciodată că bărbatul vieţii mele şi omul cu care eu o să îmi petrec viaţa până la sfârşit, este acela care am împărţit scena acum şase ani. Asta e incredibil! Eu am rămas şocată când am realizat lucrul ăsta. Noi am avut foarte multe lucruri în comun şi foarte multe legături. Eu n-am avut nicio relaţie până acum şi am zis că, dacă o să am un bărbat în viaţa mea, vreau să fie primul şi ultimul pe care o să îl iubesc, până în ultima secundă” a spus Cleopatra la emisiunea „Un show de doi galbeni” în urmă cu mai bine de un an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: