Redactia.ro
Home » Monden » Cleopatra Stratan, prima imagine alături de mama ei: ”Singura în care o pot arăta”

Cleopatra Stratan, prima imagine alături de mama ei: ”Singura în care o pot arăta”

Cum arată Cleopatra Stratan complet nemachiată

Cleopatra Stratan a postat pe Instagram prima fotografie alături de mama sa. Cu toate acestea, ea a precizat că este singura poză pe care o poate pune cu ea și cea care i-a dat naștere.

Cleopatra Stratan, prima imagine alături de mama ei

Cleopatra Stratan este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite artiste atât de la noi, dar mai ales din Republica Moldova. Cântăreața a postat pe Instagram prima fotografie cu mama ei, iar unul dintre fani i-a lăsat un comentariu dur, potrivit Spynews.

Cleopatra Stratan a pus o fotografie cu ea cand era mică și mama ei care o ținea în brațe și îi zâmbea. ”Este singura poză în care o pot arăta pe mama”, a scris artista în dreptul fotografiei.

Ce comentariu i-a lăsat un fan

Un fan, însă, i-a lăsat un comentariu răutăcios și i-a scris: ”Spui minciuni. Mama ta e moartă și de-aia nu o arăți”, a spus acesta. În schimb, Cleopatra Stratan i-a răspuns imediat: ”Înțeleg că spui ce gândești, dar asta nu înseamnă că și gândești ce spui”.

Când se va căsători  Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan este împreună cu Edward Sanda, iar cei doi plănuiesc să se căsătorească, mai ales că în acest an Cleopatra a fost cerută chiar în ziua majoratului, de soție. Cum Cleopatra se află acum în Republica Moldova, ea plănuiește să se mute în București, alături de iubitul ei.

”Anul acesta dă BAC-ul, după care bagajul și gata. Normal, noi abia așteptăm să scăpăm de toată perioada asta. O să începem să căutăm o locuință de anul viitor. Avem planuri de viitor împreună, dar cel mai important lucru este să vină ea aici. Aici ea o să se ocupe de tot, de carieră, de orice.”, a spus Edward Sanda la ”Star Matinal”.

Edward Sanda a mai spus că este foarte greu cu distanța dintre ei.

”E greu pentru că atunci când ai nevoie de un om care e fix la fel ca sufletul tău și îl iubești din tot sufletul e greu, când e distanța asta. Dar revederea e altceva.”, a mai spus iubitul Cleopatrei Stratan.

Chiar dacă nu au făcut încă nunta, cei doi deja se consideră soț și soție. Edward Sanda a postat la un Instastory o fotografie la care a scris: ”Îți mulțumesc că exiști în viața mea, soția mea! Te iubesc infinit! Trăiesc și respir prin tine!”, a scris Edward Sanda pe pagina sa de Instagram.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au cunoscut prima oară la un concert la Caracal, când acesta a cântat în deschiderea concertului ei. Apoi, s-au revăzut în 2018. „Am crezut că și el e în vizită, nu că lucrează acolo. Atunci am mai stat puțin de vorbă. La finalul lui 2018 am și colaborat pentru melodia și ne-am văzut mai des când ne aflam în promovare cu ea și am fost invitați la mai multe televiziuni”, a explicat Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan însărcinată?

S-a zvonit, la un moment dat, că artista ar aștepta un copil, însă ea a negat acest lucru. I-a scris unui fan pe Instagra, care a întrebat-o acest lucru, că:”„Doar se aude, credeți-mă.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: