Redactia.ro
Home » Monden » Cleopatra Stratan și Edward Sanda, anunț despre copil: „Am decis amândoi că e mai bine să îl păstreze…”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, anunț despre copil: „Am decis amândoi că e mai bine să îl păstreze…”

GALERIE FOTO (3) Cine a fost primul iubit al Cleopatrei Stratan, înainte de a fi cu Edward Sanda? Cum a cucerit-o soțul ei

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, anunț despre copil. Cei doi îndrăgostiți și-au uimit fanii din mediul online, după ce au făcut un anunț legat de momentul în care vor deveni părinți. Ce a spus Edward Sanda despre soția?

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, anunț despre copil: „Am decis amândoi că e mai bine să îl păstreze…”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, iar acum fanii sunt curioși când vor deveni aceștia părinți. Recent, Edward Sanda a făcut un anunț pe rețelele de socializare, care i-a uimit pe internauți. Acesta a organizat o sesiune de întrebări, pentru a sta de vorbă cu urmăritorii săi. Astfel că mulțimea de fani l-a luat la întrebări pe artist, iar prima întrebare a fost când o să vină pe lume primul lor copil.

Fără a se ascunde, Edward le-a explicat că nu se știe momentul când vor deveni părinți, dar că își doresc foarte mult o fetiță. Fanii au fost în extaz în momentul în care au aflat acest lucru. Tot în cadrul sesiunii de întrebări organizate pe pagina de Instagram a artistului, fanii au fost curioși dacă Cleopatra Stratan și-a schimbat numele de familie după căsătoria cu artistul. Edward a spus că celebra cântăreață a preferat să-și păstreze numele ei. „Am decis amândoi că e mai bine să îl păstreze pe al ei pentru că este artistă și așa o știe toată lumea! Oricum nu e important aspectul ăsta pentru noi!”, a declarat Edward Sanda.

Edward Sanda, despre căsătoria cu Cleopatra Stratan

Edward Sanda se declară un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. La vârsta de 24 de ani a realizat multe lucru, având o carieră de succes. În vara anului trecut s-a căsătorit cu iubita lui, Cleoptra Stratan, realizând că artista este femeia cu care vrea să-și petreacă restul vieții. Cei doi au mers în luna de miere pe plaja însorită din Santorini. Deși se spune că unele relații se schimbă după căsătorie, se pare că în cazul celor doi, totul devine din ce în ce mai frumos.

”Mi s-a confirmat de mai multe ori că ea este o persoană unică în lume pentru mine, care mă face fericit în fiecare zi chiar și când nu spune nimic. Zilnic ne spunem lucuri frumoase, involuntar, pentru că așa simțim unul pentru altul. Suntem foarte îndrăgostiți de noi! Știu sigur că lângă ea voi îmbătrâni în cel mai frumos și natural mod și cu siguranță și copiii noștri ne vor călca pe urme!”, a spus Edward despre soția sa.

De asemenea, tatăl artistei, Pavel Stratan este foarte fericit pentru fiica sa. Artistul a vorbit despre căsătoria Cleopatrei într-un interviu, mărturisind că nu a fost surprins când a fost anunțat că aceasta vrea să se căsătorească. „La mine n-a fost surpriză, pentru că eu multe dintre lucruri le știam. Pe Edi îl cunoșteam. O cunosc foarte bine pe Cleopatra și niciodată nu m-am gândit când o să facă pasul și dacă o să fie devreme sau târziu. M-am gândit să fie cum a fost la mine, la părinții mei’, a explicat Pavel Stratan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: