Redactia.ro
Home » Monden » Pavel Stratan a vorbit abia acum despre căsătoria fiicei sale Cleopatra cu Edward Sanda. Ce dezvăluiri a făcut artistul. „Mă temeam de lucrul ăsta”

Pavel Stratan a vorbit abia acum despre căsătoria fiicei sale Cleopatra cu Edward Sanda. Ce dezvăluiri a făcut artistul. „Mă temeam de lucrul ăsta”

Cum a reacționat Pavel Stratan când a aflat că fiica sa se căsătorește cu Edward Sanda

Pavel Stratan este unul dintre părinții moderni care are o relație deschisă și foarte apropiată cu copii săi. Acesta a vorbit abia acum despre nunta fiicei sale Cleopatra cu Edward Sanda. Ce a dezvăluit artistul.

Pavel Stratan, dezvăluiri despre nunta fiicei sale

Pavel Stratan a dezvăluit că el are o relație foarte apropiată cu fiica sa și mereu a comunicat deschis cu ea. Pentru el a fost o mare bucurie să audă că fiica sa, Cleopatra s-a decis să se căsătorească și mai ales cu Edward Sanda. Pavel Stratan a spus că îl cunoștea pe ginerele său de ceva timp și mereu l-a plăcut.

El a dezvăluit că mereu a încercat să îi ofere cele mai bune sfaturi fiicei sale, drept urmare mereu au avut o relație foarte deschisă ca între doi prieteni. Artistul a afirmat că cel mai important lucru pentru căsnicia fiicei sale este să aibă o comunicare bună cu Edward și să se înțeleagă în orice privință.

La mine n-a fost surpriză, pentru că eu multe dintre lucruri le știam. Pe Edi îl cunoșteam. O cunosc foarte bine pe Cleopatra și niciodată nu m-am gândit la lucrul ăsta, când ea o să facă pasul și dacă o să fie devreme sau târziu. Eu m-am gândit să fie cum a fost la mine, la părinții mei.Important e cum o să se înțeleagă și după asta ce o să fie.

Dar când se întâmplă lucrul ăsta, mai puțin contează. N-am avut nicio reținere, totdeauna am avut încredere în Cleopatra și totodată mă temeam de lucrul ăsta, să nu intervin cu ceva, să nu îi spun vreo părere Cleopatrei, să-i spun cum văd eu lucrurile, s-o influențez.

Pentru că, câteodată, părinții fac greșeala asta.Părinții întotdeauna vor binele copilului. Eu pe Cleopatra am educat-o de mică și toate lucrurile frumoase și bune i le-am spus de mică, nu atunci, înainte să se căsătorească. Atâta încredere am avut în ea, încât în momentele acelea nu trebuia să îi spun ceva, ca s-o influențez.”, a declarat Pavel Stratan.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: