Redactia.ro
Home » Homepage » Clipe de coșmar în India! Casa lui Salman Khan a fost atacată de un grup de bărbați înarmați

Clipe de coșmar în India! Casa lui Salman Khan a fost atacată de un grup de bărbați înarmați

Casa lui Salman Khan a fost atacată.

Într-un eveniment șocant, casa lui Salman Khan, cunoscutul actor de la Bollywood, a fost ținta unui atac armat, aducând primejdie mare în sectorul Bandra al orașului Mumbai. Doi bărbați înarmați, identificați ca Vicky Gupta (24 de ani) și Sagar Kumar Palak (21 de ani), au tras cinci focuri de armă călare pe o motocicletă înainte de a dispărea fără urmă. Incidentul a avut loc în timp ce Salman și câțiva membri ai familiei sale se aflau în reședință, dar, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Oamenii legii au intervenit de urgență

Forțele de ordine au reușit să-i prindă pe cei doi atacatori în apropierea unui lăcaș de cult în districtul Kutch, Gujarat, la o zi după atac. Potrivit rapoartelor poliției, atacatorii fac parte dintr-o organizație infracțională cu conexiuni la o anumită credință religioasă și au recunoscut implicarea în atac.

Salman Khan, în conflict cu gruparea de mai bine de 20 de ani

Conflictul lui Salman Khan cu gruparea religioasă Bishnoi, care datează de două decenii, pare să fie o posibilă motivare pentru atac. Acest conflict a început când Salman a împușcat două antilope, considerate animale sacre de către această comunitate. De atunci, actorul a avut mai multe probleme legale, inclusiv o condamnare în 2018 la cinci ani de închisoare pentru uciderea ilegală a unor antilope, deși a fost eliberat pe cauțiune în aceeași zi.

Mahesh Bora, avocatul cunoscutului actor din industria cinematografică a Indiei, a informat presa că pentru eliberarea clientului său a fost necesară plata unei cauțiuni de 50.000 de rupii, aproximativ 770 de dolari.

În plus, în anul 2015, celebrul actor indian a obținut o victorie legală când a fost achitat într-un caz care data din 2002. Acesta fusese acuzat că a cauzat moartea unei persoane fără adăpost în Mumbai, accidentând-o mortal cu autovehiculul său și părăsind locul accidentului.

Acest incident ridică noi semne de întrebare despre securitatea personalităților publice și măsurile de protecție necesare în fața amenințărilor crescute. Comunitatea de la Bollywood și fanii actorului sunt în stare de alertă, sperând că astfel de incidente nu se vor repeta și că măsurile de securitate vor fi întărite pentru a proteja viețile și bunurile.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: