Redactia.ro
Home » Monden » Salman Khan, surprins în momente tandre alături de o altă femeie. Iulia Vântur vine cu noi declarații la TV

Salman Khan, surprins în momente tandre alături de o altă femeie. Iulia Vântur vine cu noi declarații la TV

GALERIE FOTO (7)

Știrile despre viața personală a celebrităților sunt mereu în centrul atenției, iar recentul scandal în care a fost implicat Salman Khan nu face excepție. După ce Iulia Vântur a refuzat să comenteze despre relația lor, internauții au fost surprinși să-l vadă pe Salman Khan alături de o altă femeie.

Primele semne de neliniște au apărut atunci când au circulat imagini în care Iulia Vântur și Salman Khan păreau distanțați unul față de celălalt. Privirile îngrijorate ale Iuliei și lipsa de atenție a lui Salman au stârnit întrebări printre urmăritorii lor.

Noua femeie din viața lui Salman Khan

Absența Iuliei Vântur la un eveniment important din viața lui Salman Khan a alimentat speculațiile despre o posibilă despărțire. Recent au apărut fotografii care îl surprind pe Salman Khan în tandrețuri cu o altă femeie. Acest lucru a declanșat o adevărată furtună pe internet. Internauții au fost surprinși și dezamăgiți să-l vadă pe Salman alături de o altă persoană, în special în contextul speculațiilor despre relația lui cu Iulia Vântur.

Comentariile de pe rețelele de socializare reflectă confuzia și dezamăgirea fanilor. Mulți dintre aceștia au exprimat surprindere și dezamăgire în fața presupusei despărțiri dintre Salman și Iulia. Mulți îi vedeau ca un cuplu solid și armonios. În ciuda presiunii din partea publicului și a speculațiilor persistente, Iulia Vântur a ales să rămână rezervată. Într-o apariție recentă la televiziune a declarat că ea consideră că relațiile ar trebui să rămână private. Actrița nu vede necesitatea expunerii lor în fața publicului.

„Eu am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu ascultă. Aici, în India, oamenii își doresc foarte mult să țină lucrurile private pentru ei, în cultura lor, mai ales generația de dinainte, și-au dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare. Nu înțeleg de ce mai vorbiți despre subiectul ăsta după atâția ani de zile în care eu am vorbit despre asta, am vorbit despre familia lui, despre el.”, sunt doar o parte din declarațiile Iuliei în cadrul emisiunii de pe Kanal D.

Iulia Vântur și Teo Trandafir, schimb de replici tăioase

Ultima apariție televizată a Iuliei Vântur a fost una plină de tensiune și dezvăluiri. Actrița a fost sunată live din platoul celei mai noi emisiuni pe care Teo Trandafir și Iulia Vandici o aduc publicului, Follow us!. Cea dintâi a ajuns la un schimb tăios de replici cu vedeta din India. Schimbul de replici tăioase a stârnit interesul și curiozitatea publicului, iar declarațiile neașteptate ale Iuliei au generat numeroase discuții.

Actrița a fost întrebată despre zvonurile privind relația sa cu actorul Salman Khan. Vizibil deranjată de întrebările insistente, aceasta a reacționat ferm, exprimându-și frustrarea față de speculațiile continue din presă. Teo Trandafir, nederanjată de tonul ferm al Iuliei, a continuat să întrebe despre relația acesteia cu Salman Khan. Chiar dacă Iulia a încercat să își mențină calmul,  tensiunea din studio a atins cote înalte.

„Eu consideră că relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, trebuie trăite în interiorul casei tale. Poate m-am maturizat și eu, consider că nu trebuie să expunem asta public.”, a mai declarat Iulia Vântur în direct la Follow us!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: