Redactia.ro
Home » Monden » Clipe de coșmar pentru Gabriela Cristea. O ambulanță a venit de urgență acasă la ea pentru cele două fetițe. Ce s-a întâmplat

Clipe de coșmar pentru Gabriela Cristea. O ambulanță a venit de urgență acasă la ea pentru cele două fetițe. Ce s-a întâmplat

Gabriela Cristea a mers de urgență cu fiica sa la spital! Ce s-a întâmplat cu Victoria

Gabriela Cristea trece prin clipe mai puțin plăcute. Din nefericire a avut loc un eveniment pe care oricine își dorește să îl evite. Cele două micuțe ale ei au fost infectate cu virusul covid19. Vedeta a chemat ambulanța de urgență acasă deoarece cele două fiice ale sale nu se simțeau deloc bine.

Fiicele Gabrielei Cristea au covid19

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au trecut prin clipe de coșmar. Cei doi au chemat de urgență medicii acasă, iar acum după depistarea celor două fiice pozitive pentru covid19, toată familia a intrat în carantină. În urma unor teste efecuate se pare că și Gabriela și Tavi Clonda au fost depistați pozitiv. Tavi Clonda a povestit că simptomele au venit treptat, dar rând pe rând fiecare a început să aibă simptome specifice și să se simtă foarte rău. Acum stau cuminți în casă și urmează tratamentul prescris de medici.

„Dragilor, suntem în carantină pentru ca am ieșit pozitiv la testul Covid! Am primit multe mesaje legate de aceasta situație, așa ca am sa vă spunem aici cum s-a întamplat. Luni, Gabriela s-a testat, așa cum face de multa vreme la emisiunea ei, iar testul a fost negativ.

Luni după amiaza Victoria a început să spună ca o doare în gat și vorbea răgușit….Nu ne-am panicat pentru ca starea ei generala era ok și a mai trecut prin episoade de laringită usoara. Un sirop pentru gât si am crezut ca rezolvam. Miercuri, cand Gabriela era în direct la emisiune a simțit ca o lasa vocea ți ca ii ard usor urechile.

Primul ei gând a fost să se testeze și asta a si facut cum a ajuns acasă. Testul a iesit negativ dar chiar si asa am decis sa se izoleze de restul casei. Joi, cand s-a trezit o dureau mușchii și avea temperatura 38. Am hotarat să mearga la centrul de testare și rezultatul a venit in 5 minute; pozitiv. Eu mi-am facut singur un test acasă (pentru ca nu aveam nici un simptom) și testul a fost negativ. Azi dimineață am acuzat frisoane, slăbiciune și febra 37:5 si mi-am făcut un nou test care a iesit pozitiv.„, a transmis Tavi Clonda.

Tavi Clonda a fost cel care a chemat salvarea

În altă postare publicată pe rețelele sociale, Tavi Clonda a povestit că el a fost cel care a sunat la echipajele de urgență. Artistul a mărturisit că cei de la dispecerat au răspuns foarte greu, în schimb echipajul de la salvare a ajuns în jumătate de oră. El le-a transmis celor care îl urmăresc să aibă grijă de sănătatea lor și să își verifice constant saturația de oxigen.

Am sunat la Ambulanță, au răspuns tare greu pentru ca totul este mega aglomerat (1h/30 min), dar echipajul a ajuns dupa jumătate de oră. Am făcut toți trei testul si rezultatul a fost pozitiv pentru toti 3. Sperăm să trecem cu bine perioada asta și să si învatam ceva din aceasta experiență. Pentru politicieni, vă rugam inchideți școlile și gradinitele! Multumim!

Vă imbratisam cu drag! Nu uitati, dacă saturatia de oxigen scade sub 95-93% sunați urgent la ambulanță și chiar daca vine mai tarziu, totul va fi bine! Multa sanatate va dorim si ne dorim cu totii!„, a mai scris Tavi Clonda.