Redactia.ro
Home » Sport » Clipe de coșmar pentru Miroslav Giuchici! Prin ce a trecut până s-a vindecat de coronavirus

Clipe de coșmar pentru Miroslav Giuchici! Prin ce a trecut până s-a vindecat de coronavirus

Miroslav Giuchici, coronavirus,

Miroslav Giuchici a trecut printr-un adevărat coșmar. Fostul fotbalist și alți membri din familia sa au fost testați pozitiv.

Totul a pornit după ce nora fostului fotbalist al Timișoarei s-a îmbolnăvit. A urmat fiul acestuia, care a ajuns la spitalul „Victor Babeş” din Timişoara. După câteva zile Miroslav Giuchici a aflat că și el este bolnav. Fostul fotbalist a povestit coșmarul prin care a trecut până s-a vindecat.

„Toate 11 zile cât am stat în spital nu am mâncat nimic, absolut nimic. Am trăit pe perfuzii. Dimineață îmi dădeau un pumn de medicamente, printre ele se aflau cele pentru SIDA, cancer, sifilis, și paracetamol”, a povestit Giuchici la PRO Tv .

Cinci persoane din familia fostului fotbalist al Timoșoarei au fost bolnave și au necesitat internarea în spital.

Fostul fotbalist nu a vrut să meargă la spital

După ce a aflat că este bolnav, timișoreanul a refuzat inițial să meargă la spital. Se temea că nu are cine să o îngrijească pe soția sa care suferise un accident vascular în urmă cu o lună. Pentru că s-a simțit din ce în ce mai rău a fost obligat să se interneze.

„Culmea, mama mea, care are 88 de ani, și nevasta mea, cu atac cerebral, imobilizată la pat, nu au luat virusul. Ambii nepoți și cu fiul meu și cu mine am fost internați pe rând toți în spital. După 10, 11 zile ni s-au facut teste duble și pe rând ni s-a dat drumul acasă”, a mai povestit Miroslav Giuchici.

Miroslav Giuchici, în vârstă de 66 de ani, a jucat aproape toată cariera la Timoșoara. A marcat 49 de goluri în 167 de meciuri jucat în Divizia A. După ce s-a retras și-a deschis o școală de fotbal. În anul 2018, timișoreanul și-a lansat prima carte, “Viaţă şi fotbal”. Fiul său poartă același nume și a fost tot fotbalist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: