Redactia.ro
Home » Sport » Dybala nu scapă de COVID-19! A fost testat pozitiv a 4-a oară!

Dybala nu scapă de COVID-19! A fost testat pozitiv a 4-a oară!

Dybala nu scapă de COVID-19!

Paulo Dybala nu scapă de COVID-19. Cazul său este unic, cel puțin în fotbal. Jucătorul lui Juventus a făcut al 4-lea test într-o lună și este tot pozitiv.

Fotbalistul de 26 de ani a fost printre primii sportivi infectați cu coronavirus. Argentinianul a trecut prin momente grele la începutul perioadei. Acum însă se simte bine și nu mai prezintă simptome. A aflat că este bolnav pe 21 martie.

„Acum sunt mai bine după ce am suferit zilele trecute. Încerc să mă antrenez, până acum nu am fost capabil. Respiram cu greutate, mi se tăia răsuflarea după 5 minute, nu mai aveam aer dacă voiam să mă pregătesc fizic. Mă durea tot corpul, toți mușchii mă dureau”, a povestit Dybala pentru site-ul lui Juventus.

Rugani şi Matuidi colegii lui Paulo Dybala au fost și ei infectați, dar cei doi au fost declarați vindecați.

Dybala nu scapă de COVID-19!

Fotbalistul a făcut patru teste într-o lună și toate au ieșit pozitive. Nu a scăpat nici logodnica fotbalistului. Oriana Sabatini a fost și ea infectată. Simptomele în cazul modelului au fost însă mult mai ușoare.

“Eu și Oriana stăm aici, în Torino, așteptând ca totul să treacă”, spune în urmă cu o săptămână vedeta celor de la Juventus.

“Paulo încă respiră greu. Medicii ne-au dat multe vitamine. Ne gândisem să plecăm în Dubai dar nu s-a mai putut”, declara nepoata faimoasei jucătoare de tenis, Gabriela Sabatini.

Italienii au anunțat că vor reîncepe antrenamentele cel mai probabil pe 4 mai, dar pentru Dybala va fi imposibil să fie prezent. În acest sezon argentinianul a jucat 34 de partide și a înscris de 13 ori.
Italia este una dintre cele mai afectate țări din Europa din cauza pandemiei de coronavirus. Peste 200.000 de persoane au fost infectate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: