Redactia.ro
Home » Sport » Iubita lui Paulo Dybala, despre cum și-a dat seama că este bolnavă

Iubita lui Paulo Dybala, despre cum și-a dat seama că este bolnavă

Iubita lui Paulo Dybala bolnava

Iubita lui Paulo Dybala, Oriana Sabatini și fotbalistul au fost depistați pozitiv cu COVID-19, sâmbătă. Cântăreața a povestit într-un filmuleț pe instagram cum se manifestă boala.

Fotbalistul lui Juventis și Oriana Sabatini se află de 10 zile în carantină. În urmă cu o zi au început să apară și primele simptome. Acum sunt tratați la domiciliu.

„Eu am avut tot felul de simptome. M-a durut tot corpul, m-a durut capul, uneori chiar mă simțeam amețită. Totuși, acum sunt mai bine. Am început de asemenea să respir mai greu. În urmă cu câteva zile m-am simțit mai rău de atât, însă acum mi-am mai revenit. Una peste alta, putem spune că suntem într-o stare bună. Noi, cei tineri, vom trece peste asta. Trebuie să avem grijă de părinții noștri, de bunicii noștri. Stați în casă, respectați ideea de carantină. Noi trebuie să rămânem în casă până pe 31 martie, când vom efectua un nou test”, a spus Sabatini.

Iubita lui Paulo Dybala, mesaj pentru argentinieni

Cântăreața este foarte iubită în Argentina, iar filmulețul postat de ea a adunat rapid peste 3 milioane de vizualizări.

„Vreau să-i avertizez pe cei din Argentina că situația este foarte gravă. Chiar dacă acolo nu sunt așa multe cazuri, aveți grijă”, a mai spus iubita fotbalistului.

Încă doi fotbaliști de la Juventus au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Blaise Matuidi și Daniele Rugani. Primul fotbalist din Serie A infectat cu COVID-19 a fost Rugani. Și iubita lui a fost infectată, dar este asimptomatică. Michela Persico este într-o situație delicată, blondina fiind însărcinată în luna a patra.
Pentru a se feri de virus mai mulți fotbaliști de la Juventus au plecat din Italia. În acest moment, Italia este cea mai afectată țară, având peste 700 de morți în ultimele 24 de ore. Peste 4000 de italieni au murit până acum.

Loading...