Redactia.ro
Home » Sport » Sportivii străini se întorc în China! Este mai sigur decât în țările lor

Sportivii străini se întorc în China! Este mai sigur decât în țările lor

Sportivii străini se întorc în China

Sportivii străini se întorc în China. În ultimele trei zile aici nu s-a mai înregistrat niciun nou caz de infectare cu COVID-19. Aproape 40 de sportivi au revenit în China și vor intra în carantină 14 zile.

Sportivii americani și de alte naționalități care evoluează în China au decis să se întoarcă. Aceștia au spus că este mai sigur decât să rămână în țările lor. Printre primii care au luat această decizie a fost Jeremy Lin, campion anul trecut cu Toronto Raptors în NBA. Liga chineză de baschet a fost întreruptă pe 1 februarie și ar trebui să se reia pe 15 aprilie.

„Am aterizat în siguranţă în Beijing pentru a încheia sezonul CBA. Sunt nerăbdător să arunc din nou la coş, dar rămân îngrijorat şi cu inima grea pentru cei bolnavi, cei rămaşi fără slujbe şi pentru cei care luptă cu teama şi stresul unui viitor necunoscut. Baschetul nu a fost niciodată mai plin de semnificaţie”, a scris Lin, pe instagram.

View this post on Instagram

Safely landed back in Beijing to finish out the CBA season! Excited to hoop again, but leaving the bay worried and with a heavy heart for the sick, the jobless and all those fighting fear, anxiety and stress over the unknown future. Shoutout to our medical staff in the 50 states for working tirelessly and everyone keep doing your part in slowing the virus! It's been an awesome 2 months camped out in the gym…basketball has never been more meaningful. The world needs basketball now more than ever. I still remember when I went through my toughest moments and worst injuries, you guys were there for me. I hope to return the favor. As all you beloved fans told me the day after my knee injury, keep fighting bc we're #NeverDone ❤️ #14dayquarantine #airportcouchesarenttoobad

A post shared by Jeremy Lin 林書豪 (@jlin7) on

Sportivii străini se întorc în China

Printre cei care s-au întors se mai numără și Pooh Jeter, care acum joacă la Fujian Sturgeons.

„Ziua 1 în China. Îmi salut echipa din Fujian pentru că are grijă de mine. Încă 13 zile de aşteptat”, a scris fostul jucător al lui Sacramento Kings, pe Twitter.

Și el a intrat în izolare pentru 14 zile. Deocamdată Administraţia Sportivă Generală a Chinei nu a dat aviz favorabil pentru reînceperea competițiilor. China se pare că face progrese în lupta cu coronavirusul. În ultimele trei zile nu s-a mai raportat niciun caz de infectare scrie Agerpres.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: