Redactia.ro
Home » Sport » Trei fotbalişti din Spania, depistați pozitiv cu coronavirus! Când începe La Liga

Trei fotbalişti din Spania, depistați pozitiv cu coronavirus! Când începe La Liga

Trei fotbalişti din Spania, depistați pozitiv

Trei fotbalişti din Spania de la Betis Sevilla au fost depistați pozitiv cu coronavirus, potrivit presei iberice. Clubul a reluat duminică antrenamentele individuale.

Spaniolii de la Betis Sevilla nu au făcut încă publice numele celor trei jucători. Jucătorii au fost plasați în izolare și vor repeta testele. Toți fotbaliștii au fost testați înainte de a începe antrenamentele individuale la bazele sportive. Potrivit noilor norme în acest moment doar șase jucători au voie să se antreneze pe teren în același timp.
Numărul fotbaliștilor bolnavi în La Liga se ridică la 6, după ce Renan Lodi (Atletico Madrid), Alex Remiro (Real Sociedad) și Yangel Herrera (Granada) au fost testați povitiv cu noul coronavirus. Săptămâna următoare toți jucătorii din Spania, antrenorii dar și personalul auxiliar vor efectua noi teste.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

💪💚💪💚💪

O postare distribuită de Real Betis Balompié (@realbetisbalompie) pe

Trei fotbalişti din Spania s-au îmbolnăvit

Potrivit presei iberice, ultimii fotbaliștii infectați ar avea anticorpi precoc, asta însemnând că s-au îmbolnăvit recent. Federația Spaniolă de Fotbal a anunțat că La Liga ar începe pe 12 iunie, dacă Ministerul Sănătății va da avizul. Meciurile s-ar juca astfel în iunie și iulie, vineri, sâmbătă și duminică. Vor exista și etape intermediare. În tribune nu vor exista însă suporteri. Cele mai multe cluburi au început pregătirile. Înainte de a reveni la antrenamente toți fotbaliștii au fost testați pentru coronavirus. Primul club care a sunat adunarea a fost Barcelona. În cazul în care campionatul nu s-ar relua cele mai multe cluburi se vor confrunta cu probleme financiare din ce în ce mai mari. În acest moment mai multe echipe au fost nevoite să-și trimită personalul în șomaj tehnic.
11 etape mai sunt de jucat în La Liga. În momentul întreruperii campionatului, primul loc în clasament era ocupat de Barcelona. Marea rivală, Real Madrid este la două puncte în spate, în timp ce pe poziția a treia se află Sevilla.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

👋👔 @Zidane welcomed the players at #RMCity. 🔙 ¡@Zidane dio la bienvenida a la plantilla! 🔗 MÁS INFO: Link en bio #HalaMadrid

O postare distribuită de Real Madrid C.F. (@realmadrid) pe

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: