Redactia.ro
Home » Monden » Clipe de coșmar pentru o renumită dansatoare. S-a umplut de coșuri

Clipe de coșmar pentru o renumită dansatoare. S-a umplut de coșuri

Renumita dansatoare, Simona Mereu trece prin clipe de coșmar. Simona s-a umplut de coșuri pe toată fața din cauza unei bacterii. Vedeta și-a arătat chipul plin de acnee pe Instagram și crede că a ajuns într-o astfel de situație în urma tratamentelor de înfrumusețare.

Simona Mereu, plină de coșuri

Simona Mereu are un chip plin de coșuri. Vedeta a dezvăluit pe Instagram că a ajuns astfel cel mai probabil din cauza unei bacterii luate din tratamentele de înfrumusețare, informează spynews.ro.

Acum sunt ca un pepene, umflată și roșie și dacă mă întorc vă speriați. (…) Fac un tratament cu laser pentru acneea pe care o am din cauza une bacterii apărute de undeva din tratamentele pentru înfrumusețare”, a spus Simona într-un story pe Instagram.

Simona Mereu a apelat la laser

Simona Mereu a dezvăluit într-un Instastory că este nevoită să apeleze la laser pentru a scăpa de tenul acneic. Tratamentul pe care îl folosește durează prea mult, spune ea. A apelat până la luarea acestei decizii la creme de cortizon, dar…acestea nu pot fi folosite mai mult de șapte zile.

Este a treia săptămână de tratament și am decis să trec la laser pentru că durează prea mult. Am folosit niște creme cu cortizon ca să se ducă bacteria de acolo, însă nu le poți folosi mai mult de 7 zile”, a mai spus ea.

Danstoarea chiar s-a filmat și în timpul tratamentului cu laser, moment în care fața ei pare și mai afectată. În filmuleț se poate vedea cum rimelul îi curge pe față, din cauză că a izbucnit-o plânsul.

Dansatorea numărul 1 în România, mutilată în urma unui tratament. Anunțul, făcut în lacrimi pe internet / FOTO

Sursă foto: Spynews

Cariera Simonei Mereu

Simona Mereu are  29 de ani și  dansează de la vârsta de 13 ani. În urmă cu nouă ani a  devenind instructor de dans Blondina a reușit să învețe mulți copii să danseze, fiindu-le alături și având răbdare cu fiecare în parte. Dansatoare a avut parte și de momente triste în viață, pe lângă momentele roz.

Simona Mereu este născută în București, dar are legături nordice și rusești. Cele nordice sunt din partea tatălui, iar cele rusești din partea tatălui. Dansul și muzica au făcut parte din viața ei încă de mic copil. Drept urmare, a urmat cursuri de balet, dans modern și cursuri de canto. În  anul 2012 a cunoscut și succesul. A construit Dance Hall, fiind instruită de Laure Courtellemont, Crazy Hype, Raddy Rich, Blackka Di Danca. Blondina investește mult în dezvoltarea aproprie, îi plac călătoriile în afara României, iar în 2014 a susținut primul workshop internațional, în Grecia.

O altă dansatoare s-a confruntat cu acneea

Nu este singura dansatoare care se confruntă cu problema acneei. Într-o asttfel de situație a fost și fosta dansatoare a Deliei, Andreea Popescu. Aceasta a trecut a trait o adevarata drama in momentul in care, copiil fiind, un caine a atacat-o si i-a lasat cicatrici adanci pe față. Și a urmat o alta după ce s-a umplut de bube. Chiar dacă folosea fond de ten, nu reușea să și le acopere și să aibă un ten impecabil.

Tenul dansatoarei s-a umplut de acnee

Acneea este una dintre problemele cu care se pot confrunta atât fetele, cât și băieții. Sunt mai multe tipuri de acnee, unele sunt chiar atât de severe încât îți lasă cicatrici pe față sau nu dispar complet niciodată. Este bine, deobicei, să avem grijă și la alimentația noastră, pe lângă tratamentele la care apelăm.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: