Redactia.ro
Home » Monden » Simona Mereu a fost mutilată în urma unui tratament. Mesajul șocant al dansatoarei

Simona Mereu a fost mutilată în urma unui tratament. Mesajul șocant al dansatoarei

GALERIE FOTO (2) Simona Mereu are probleme cu tenul

Simona Mereu, cea mai bună dansatoare din România a apărut în ipostaze șocante după ce a folosit un tratament. Dansatoarea a postat pe rețelele de socializare un mesaj, după ce fața i-a fost distrusă din cauza unei bacterii luate cel mai probabil din anumite tratamente pentru make-up.

Simona Mereu a fost mutilată în urma unui tratament. Mesajul șocant al dansatoarei

Simona Mereu, dansatoarea numărul 1 din România se află în stare de șoc după ce a fost mutilată din cauza unui tratament de înfrumusețare. Dansatoarea a postat mai multe story-uri în care și-a arătat fața distrusă de acnee, povestind despre ce i s-a întâmplat și ce tratamente a folosit. „Acum sunt ca un pepene, umflată și roșie și dacă mă întorc vă speriați. (…) Fac un tratament cu laser pentru acneea pe care o am din cauza une bacterii apărute de undeva din tratamentele pentru înfrumusețare”, a spus Simona într-un story pe Instagram.

Conform acesteia, Simona trece de ceva timp prin această situație, oferindu-le fanilor săi mai multe detalii despre tratamentul pe care l-a luat pentru a scăpa de acnee. Mai mult, Simona Mereu a declarat că a apelat la tratamentul cu laser. „Este a treia săptămână de tratament și am decis să trec la laser pentru că durează prea mult. Am folosit niște creme cu cortizon ca să se ducă bacteria de acolo, însă nu le poți folosi mai mult de 7 zile”, a mai spus ea.După ce a fost la ședința cu laser, Simona s-a filmat, având fața complet roșie, izbucnind în lacrimi.

Simona Mereu acnee
Simona Mereu

Poveste Simonei Mereu

Simona Mereu, în vârstă de 29 de ani dansează de la vârsta de 13 ani, devenind instructor de dans de aproximativ nouă ani. Blondina a reușit să învețe mulți copii să danseze, fiindu-le alături și având răbdare cu fiecare în parte. Cu toate că viața i-a surâs la un moment dat, Simona a avut parte și de momente mai puțin frumoase.

Dansatoare a fost martoră a violențelor în familie și părăsită de tată la o vârstă fragedă. Parcă nu era de ajuns, Simona a fost părăsit de iubit și a fost la pun pas să rămână paralizată pe viață. Cu toate astea, dansatoarea a reușit să treacă cu bine peeste toate încercările vieții. În prezent, Simona este coregraful mai multor vedete, recent aceasta l-a ajutat pe Jador în clipul pentru melodia Carola. De asemenea, Simona apare alături de dansatoarele ei.

Simona Mereu este născută în București,având legături nordice și moldovenești din partea mamei sale și rusești din partea tatălui. Potrivit acesteia, dansul și muzica au făcut parte mereu din viața ei, așa că a făcut balet, dansuri moderne și cursuri de canto. Totul avea să înceapă în 2006, când a cunoscut dansurile urbane. După ce a avut primul contact cu scena de dans internațională, Simona și-a schimbat perspectiva și a dorit să studieze stilul de dans de care s-a simțit atrasă. Așadar, în 2012 a construit Dance Hall, fiind instruită de Laure Courtellemont, Crazy Hype, Raddy Rich, Blackka Di Danca. Blondina investește mult în dezvoltarea aproprie, îi plac călătoriile în afara României, iar în 2014 a susținut primul workshop internațional, în Grecia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: