Redactia.ro
Home » Știri » Clipe de groază în Londra! O mașină a intrat într-un grup de elevi în fața școlii

Clipe de groază în Londra! O mașină a intrat într-un grup de elevi în fața școlii

Accident Londra

Cinci elevi și patru adulți au ajuns la spital, în urma unui accident cumplit petrecut în fața unei școli din Londra. O mașină a intrat într-un grup de elevi.

Copiii au primit ajutor din partea trecătorilor

Serviciul de ambulanță din Londra a confirmat că au fost implicate 11 persoane – dintre care șapte erau copii – în urma accidentului sângeros de mașină. Cinci copii au fost duși la spital, împreună cu patru adulți. Copiii au fost prinși sub vehicul, fiind ajutați de o parte dintre trecători.

Nu a fost atac armat

Potrivit unor martori oculari, care au scris pe Twitter după accident, femeia de la volan ar fi suferit un infarct și din această cauză ar fi provocat accidentul. Incidentul rutier a avut loc la ieșirea copiilor din școală, când aceștia au terminat orele.

Reprezentanții serviciului de ambulanță londonez au dezvăluit că dintre cele 11 victime, adulții și cinci copii fost transportați la spital. Din fericire, copiii nu au fost grav răniți, unul dintre dintre copii avea o fractură la picior.

Clipe de groază de la locul accidentului

Un părinte a povestit că: „A fost oribil. Eram la poartă când s-a întâmplat și fiul meu a trebuit să sară din calea mașinii. Era un copil prins dedesubt.

Profesorii au venit în grabă să ofere ajutor.

Toată lumea plângea și era șocată.

A fost cu adevărat șocant”, au povestit martorii.

Londra s-a confruntat înainte de pandemie cu o serie de atacuri armate, soldate cu morți. Bilanțul atentalor în ultimii cinci ani înregistrează zeci de atacuri armate. Cel mai recent atac a fost înregistrat în luna februarie când mai mulți trecători au fost înjunghiați cu cuțitul.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: