Redactia.ro
Home » Monden » Clipe de panică pentru B.U.G Mafia. Unul dintre membri a suferit un infarct și a fost internat la spital

Clipe de panică pentru B.U.G Mafia. Unul dintre membri a suferit un infarct și a fost internat la spital

bug mafia

Dragoș Neagu, în vârstă de 47 de ani, cunoscut în industria muzicală sub numele de scenă Cadillac, Daddy Caddy sau Caddy, și care este unul dintre membrii trupei B.U.G. Mafia, a suferit un infarct și se află în prezent spitalizat, conform unei postări făcute de trupă pe pagina oficială de Facebook.

Unul dintre membrii formației B.U.G Mafia a suferit un infarct

Caddillac, unul dintre membrii trupei de hip-hop B.U.G. Mafia, fondată în România în 1993, a trecut printr-un infarct minor, conform unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a trupei. Membrii actuali ai formației îi includ pe Tata Vlad, Caddy și Uzzi.

La finalul anului 1993, într-o perioadă în care albumele de hip-hop aveau o circulație limitată și CD-urile erau rarități prețioase, Dragoş Vlad-Neagu şi Vlad Irimia au avut o întâlnire decisivă, stabilind temelia pentru trupa Black Underground.

Dragoș și Vlad, cunoscuți cu numele de scenă Klax 187 și, respectiv, Doom (astăzi Caddy și Tata Vlad), au reușit să înregistreze prima lor piesă în limba engleză cu sprijinul lui Adi Niculescu, realizatorul emisiunii „Yo!Rap Is Moving!” de la radio Uniplus.

Caddy și Tataee sunt cei care au înființat trupa Black Underground în 1994. Erau cunoscuți sub numele de Klax 187 și Doom. La început, trupa număra 4 membri, însă ceilalți doi au părăsit-o după câteva luni. În tot acest timp, băieții au lansat piese în limba engleză cu sprijinul lui Romeo Vanica.

Caddy a suferit un infarct minor și se află sub supravegherea medicilor

Conform unui mesaj postat pe pagina de Facebook de către trupa B.U.G Mafia, Caddy a suferit un infarct, iar în aceste momente se află sub supravegherea medicilor.

Caddillac a fost internat în spital ieri. După câteva zile în care a avut o stare generală mai proastă, aseară doctorii i-au spus că, practic, a suferit un infarct minor. Acum se simte mai bine, dar va rămâne în spital pentru o serie de investigații suplimentare .Îi anunțăm astfel pe fanii BUG Mafia ce for fi prezenți la concertul din cadrul party-ului Heart Society de la BT Arena din Cluj, că, având în vedere situația lui Caddilac, sâmbătă vom fi în fața voastră în formula restrânsă, Uzzi și Tata Vlad. Vă mulțumim tuturor anticipat pentru gândurile bune, sprijin și înțelegere”, este mesajul publicat de cei de la BUG Mafia.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: