Redactia.ro
Home » Monden » Codin Maticiuc a devenit tată pentru a doua oară! Ce nume special au ales actorul și partenera lui, Ana Pandeli FOTO

Codin Maticiuc a devenit tată pentru a doua oară! Ce nume special au ales actorul și partenera lui, Ana Pandeli FOTO

GALERIE FOTO (2)

Codin Maticiuc este oficial tată de fată pentru a doua oară. Iată ce nume special au ales actorul și partenera lui, Ana Pandeli!

Codin Maticiuc a devenit tată pentru a doua oară!

Partenera de viață a actorului, Ana Pandeli, a născut o fetiță perfect sănătoasă, în această seară. Codin Maticiuc nu s-a sfiit să facă marele anunț, la scurt timp după naștere. Vedeta a postat pe Instagram o poză din sala de nașteri, în care apare cu fetița nou-născută și partenera sa de viață.

Sursa foto: Instagram maticiuc_codin

Ce nume special au ales Codin Maticiuc și Ana Pandeli pentru micuța lor

Totodată, îndrăgitul actor a dezvăluit numele micuței lor care a primit nota 10 la naștere!

Stați liniștiți: a venit ILINCA. O să facă această lume puțin mai bună și România mai frecventabilă. Simt eu, cu inima mea de tată. #ilinca #10.10”, a scris Codin Maticiuc, în urmă cu puțin timp, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

Cum a primit Codin Maticiuc vestea că va fi din nou tătic

Codin Maticiuc și iubita lui au fost în culmea fericirii când au aflat că vor avea încă un copil:

Copilul numărul 3

Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică.

Campania noastră continuă, aștept să văd pozele voastre cu indemn la sms, cu tag la @fundatiametropolis și #mysummerbody și #spitalepublicedinbaniprivati.

Dați swipe până la ultima poză să vedeți cum arată harta noastră acum. Harta celor care deja ați dat sms la 8845 cu textul FACEM și continuați să rămâneți alături.

Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei.

Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună!”, a fost mesajul postat de Codin Maticiuc pe rețelele sociale.

Ana, iubita lui Codin: „Așteptam de multă vreme”

Ana, partenera lui Codin, a povestit cum a convins-o acesta să dea vestea cea mare:

M-a terorizat pana am facut-o. El e convins ca burta mea o sa convinga multi oameni sa trimita sms. Eu nu ma pricep, dar iata ca l-am ascultat, desi greu imi e sa ma vad asa dupa ce ultima poza cu burta mea era cand o numeam abdomen. Sper sa nu-l dezamagesc…Cu ocazia asta s-a intamplat si ce asteptam de multa vreme, sa ingenuncheze Codin in fata mea. Ma rog… in spatele meu, dar macar am trait-o si p asta”, a scris aceasta, pe contul ei personal de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: