Redactia.ro
Home » Știri » Codin Maticiuc a plecat în vacanță cu familia lui. Ce destinație au ales și ce mesaj a publicat afaceristul pentru copiii lui: „Dacă ar vedea vreodată postarea asta…”

Codin Maticiuc a plecat în vacanță cu familia lui. Ce destinație au ales și ce mesaj a publicat afaceristul pentru copiii lui: „Dacă ar vedea vreodată postarea asta…”

Codin Maticiuc a plecat în vacanță cu familia lui. Ce destinație au ales și ce mesaj a publicat afaceristul pentru copiii lui: „Dacă ar vedea vreodată postarea asta...”

Codin Maticiuc a plecat departe de România, în vacanță, cu familia lui, în unul dintre cele mai frumoase orașe ale lumii. El e acolo împreună cu iubita însărcinată și copiii. Iată ce destinație au ales.

Codin Maticiuc a plecat în vacanță cu familia lui. Ce destinație au ales și ce mesaj a publicat afaceristul pentru copiii lui: „Dacă ar vedea vreodată postarea asta…”

Codin Maticiuc a plecat în vacanță cu iubita însărcinată și cu copiii în Londra, unde au luat parte la concertul trupei celebre London Grammar, dar și la o piesă de teatru.

Evident, au apărut și postări de acolo. Ana Pandeli, iubita lui Maticiuc, a ținut neapărat să publice fotografii, fiind recunoscătoare că i s-a îndeplinit o dorință mai veche, de a merge în capitala Regatului Unit.

„Mulțumesc că toate dorințele mele sunt misiunile tale din ziua 1 până azi. Sper în mâine”, a scris ea pe Instastory.

„Prima Londra pentru copii și dacă ar vedea vreodată postarea asta aș vrea să știe așa: purtau haine foarte ieftine, stăteau la un hotel cu preț moderat, le-am cumpărat jucării destul de multe (la asta încă lucram) și i-am dus la teatru la Lion King deși biletele au fost exorbitante. Mi-ar plăcea să rămână măcar cu asta de la noi”, a spus Codin Maticiuc într-o postare pe Instagram.

„O sa ti-o iei cu sneakersii aia nu foarte ieftini primiti de ziua ei de la @craciunanca. Treaba ta… 💁🏾”, i-a spus, în replică, partenera lui de viață.


Actorul și Ana Pandeli vor deveni părinți pentru a doua oară. El a fost cel care și-a înștiințat fanii de această mare bucurie publicând câteva fotografii împreună cu partenera lui și cu fiica lor cea mare, Smaranda. Despre Ana Pandeli se spune că e o persoană destul de discretă și iubește sportul. Ea are un băiat dintr-o fostă relație.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: