Redactia.ro
Home » Monden » Codin Maticiuc, arestat de două ori în Monte Carlo: „Ne-au băgat într-o baie”

Codin Maticiuc, arestat de două ori în Monte Carlo: „Ne-au băgat într-o baie”

Codin Maticiuc, arestat de două ori în Monte Carlo

Codin Maticiuc, arestat de două ori în Monte Carlo. Actorul a avut câteva experiențe excentrice, care au fost dezvăluite abia acum. Codin Maticiuc a fost arestat de două ori, în Monte Carlo. Autorul romanului „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru” vorbește în următorul podcast despre această experiență de neuitat.

Codin Maticiuc, arestat de două ori în Monte Carlo: „Ne-au băgat într-o baie”

Codin Maticiuc, arestat de două ori în Monte Carlo. Codin Maticiuc a fost considerat ani buni un băiat de bani gata, fiind încojurat de oameni influenți din România. Recent, actorul a vorbit despre o experiență de neuitat trăită în Monte Carlo. Codin a povestit că a fost arestat de două ori, în aceeași noapte. În noul episod al podcastului „La mijloc”, Maticiuc vorbește despre această experiență.

„Încercau, cumva, prin gesturi să ne facă să ieșim afară. Ei nu voiau să intre acolo. Niciun bodygurad nu voia să intre după noi, efectiv. Erau în costum, în pantofi și se gândeau: «Intrăm așa, care-i procedura?» Până la urmă, noi am ieșit afară, normal, oamenii ne luaseră hainele de pe jos. Ne-au luat, ne-au băgat în prima baie. Pac, au intrat, ne-au acoperit. Noi eram în chiloți. Ne-au băgat într-o baie și ne-au pus hainele pe noi. Între timp, au chemat poliția și pompierii. Acolo nu vine salvarea, la Monaco, vin pompierii.Am ieșit afară. Pe mine n-au preluat niște polițiști, iar pe el l-au preluat ăștia de la SMURD, că-i curgea sânge. Pompierii lor l-au legat efectiv de targă, pentru că el gesticula și zicea: «Vreau să rămân să beau».Noi suntem Poliția din Monaco. Și am zis OK, sunteți Poliția din Monaco, puteți să vorbiți, vă rog, și cu patronul pentru că nota e la mine. Eu nu mai plătesc, ca să știți. Dacă mă luați de aici, eu nu mai plătesc nota. Ah, atunci să intrăm, au zis”, povestește Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc, despre Nutu Cămătaru

În urmă cu câteva zile, Codin Maticiuc a lansat cartea „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”, explicând cum a ajuns să îl cunoască pe Nutu. Vedeta a spus că interlopul este cunoscut în Miami, iar acest lucru l-a determinat să vrea să intre în contact cu el. „Nuțu Cămătaru este un subiect în Miami (…)Am avut o cunoștință comună căreia i-am povestit despre asta. M-am întâlnit apoi cu Nuțu și i-am zis că poate nu sunt cel mai bun scriitor, dar sunt singurul care are curajul să facă treaba asta.”Nuțu este total împotriva traficului de droguri; toți cei care au făcut asta, au avut copii dependenți, spune. (…) Nu bea aproape deloc, în 5 ani de zile cred că a băut zece pahare de vin la cinci evenimente; nu fumează, nimic, cumva te șochează; e tot timpul treaz, lucid, stă, se uită, observă. O să mai lucrăm împreună, o să facem ceva și pentru Netflix.„, a spus actorul.

Codin Maticiuc a scris această carte vreme de cinci ani, timp în care a stat în preajma lui Nutu Cămătaru. Actorul a mărturisit că în tot acest timp nu l-a văzut izbucnind în lacrimi pe protagonistul cărții sale. „Eu m-am dus la el în 2017 și am început acest proiect. Am fost cu el la diferite evenimente normale, i-am cunoscut familia. A început procesul, am fost cu el la Curtea Penală. Mi s-a părut fascinant. El a fost acuzat și s-a dus la închisoare 2 ani și jumătate.Nu l-am văzut plângând, am fost lângă el tot timpul. În orice caz, am trăit multe momente interesante.”, a spus Codin Maticiuc .

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: