Redactia.ro
Home » TV » Codin Maticiuc, dezvăluiri despre rolul de interlop din serialul „Clanul”

Codin Maticiuc, dezvăluiri despre rolul de interlop din serialul „Clanul”

Codin Maticiuc face parte din distribuția serialului Clanul, care va începe în curând, la PRO TV. Actorul a vorbit recent despre rolul său în serial. Maticiuc a povestit, pentru spectacola.ro, cum l-a ajutat experiența documentării cărții „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Camataru”.

Codin Maticiuc, dezvăluiri despre rolul de interlop din serialul „Clanul”

Rolurile principale vor fi interpretate de actorii Denis Hanganu și Marian Olteanu. Și alte nume mari vor avea un rol în serial. Anume, Carmen Tănase, George Mihăiță, George Ivașcu, Șerban Pavlu, Vladimir Drăghia. Jojo (Cătălina Grama), Codin Maticiuc și cântăreața Theo Rose, care debutează în actorie.

Codin Maticiuc a dezvăluit că în acest serial va face echipă cu George Ivașcu. Rolurile lor vor fi: Iulică și Pelicanu, „un balaur cu două capete”. Actorul se arată extrem de încântat de noul proiect. „Mi-a plăcut foarte mult să fac asta, din mai multe puncte de vedere. În primul rând echipa, e echipa cu care m-am simțit cel mai confortabil, până acum,

actorii, colegii, cu o parte mai jucasem și eram foarte ok, dar pe mulți i-am cunoscut aici. Sunt niște super actori: George Mihăiță, George Ivașcu, Carmen Tănase. Mi-a plăcut foarte mult. Este rolul în care m-am simțit cel mai bine, până acum și am simțit eu că o să se vadă asta, relaxarea”, a declarat Codin Maticiuc pentru Spectacola.

Codin Maticiuc, dezvăluiri despre rolul de interlop din serialul „Clanul”

„Scenariștii acestui serial au lucrat chiar și cu mine, pentru a fi cât mai aproape de realitate. Serialul nu urmărește neapărat povestea în sine. Povestea în sine e luată, știți că e un serial turcesc, care are la bază un serial coreean, și atunci există baza aia acolo.

Dar foarte multe din adevărurile, din limbajul, din obiceiurile, din deprinderile zonei infracționale de la noi, sunt transpuse aici. Când vorbim de zona asta, atât despre polițiști, cât și despre infractori, sunt aduși cât mai mult la zona românească.

Cumva, când am fost distribuit, am fost distribuit exact așa cum sunt eu. Nu sunt genul ăla, pentru că oricum nu mă ajută fizicul, oricât aș merge la sală, nu par vreun rău, în sensul ăsta”, a mai spus el.

Documentarea pentru cartea „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămataru”

Codin Maticiuc a lansat o carte despre viața cunoscutului interlop Ion Balint: „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămataru”. „Eu am stat pe lângă el cinci ani. Am fost de la nunți, la pușcării, probabil că am fost peste tot cu el. Și am stat și am observat. L-am văzut în diferite medii. Chiar am lucrat, cinci ani, pentru treaba aia”, a explicat Codin.

Mai mult decât atât, actorul vrea să ecranizeze cartea.  „100% E un must să faci filmul ăla. E un film în care cred foarte mult. E un film cu un buget foarte mare și încă aștept să văd cum fac rost de acel buget. Filmul ăla nu se poate face decât cu câteva milioane. Mihai Bendeac ar putea fi unul dintre ei doi,

ori Nuțu, ori Sile, pentru variantele lor tinere. Așa, pentru varianta lor de acum, îmi plac foarte mult Adrian Titieni și Vlad Ivanov. Mi-l imaginez pe Vlad Ivanov, cum l-am văzut în Câini. Mă rog, ar trebui să mai ia câteva kilograme, dar îl văd un Sile Cămătaru extraordinar”, a mai spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: