Redactia.ro
Home » Știri » Comentatorul radio Răzvan Tomescu, răpus de coronavirus

Comentatorul radio Răzvan Tomescu, răpus de coronavirus

Jurnalistul sportiv Răzvan Tomescu, a murit la vârsta de 53 de ani, în noaptea de 3 spre 4 decembrie. Comentatorul, una dintre vocile cunoscute de la Radio România Actualități, era internat de o săptămână la Spitalul Municipal din București. 

 

A murit Răzvan Tomescu 

Fostul poloist de performanță și comentator sportiv a fost răpus de coronavirus. Jurnalistul a fost diagnosticat cu o formă gravă de coronavirus.

Nu-mi vine să cred, nu se poate! Tom era internat de o săptămână. A avut, din păcate, forma cea mai agresivă, a purtat mască de oxigen din prima zi de spitalizare”, a declarat unul dintre colegii de radio și cel mai bun prieten al lui Răzvan Tomescu, Cătălin Cârnu.

Răzvan Tomescu de la Redacția Sport a încetat din viață, la 53 de ani.
Colegul nostru, de la Redacţia Sport, Răzvan Tomescu, a încetat din viaţă, astăzi, la vârsta de 53 de ani, la Spitalul Municipal din Bucureşti, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Este singurul ziarist de Radio din România care a relatat de la opt ediţii ale jocurilor olimpice de iarnă sau de vară.Pe lîngă activitatea sa jurnalistică, a jucat polo în Liga Întâi„, a fost mesajul postat de colegii de la Radio România Actualități.

Starea de sănătate a jurnalistului radio s-a agravat și s-a stins din viață noaptea trecută. Răzvan Tomescu vorbise cu soția sa chiar joi după-amiază.

E o nenoricire, Răzvan era un om foarte puternic. Cu soția a vorbit chiar joi după-amiază. Spre seară au apărut complicațiile”, a mai povestit cel mai bun prieten al comentatorului sportiv.

”Tom”, una dintre cele mai cunoscute voci del a RRA era căsătorit și avea un băiat, pe nume Dan, jucător de tenis. Băiatul jurnalistului se afla la un turneu când  aprimit vestea morții tatălui și a revenit de urgență în țară.

Comentatorul sportiv a lucrat în radio din anul 1992 și a reltatat de la 8 ediții ale jocurilor olimpice de iarnă sau de vară. Comentatorul sportiv a fost absolvent al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: