Redactia.ro
Home » Știri » Conacul de 2,4 milioane de dolari a celebrei Beyonce a ars din temelii! Care a fost motivul

Conacul de 2,4 milioane de dolari a celebrei Beyonce a ars din temelii! Care a fost motivul

Beyonce și Jay-z au avut parte de o mare lovitură după ce conacul lor din New Orleans a ars din temelii. valoarea imobilului se ridică la 2,4 milioane de dolari.

De ce a ars casa cântăreței

Proprietatea artiștilor din Garden District din New Orleans, Louisiana, a luat foc miercuri seară , iar oficialii locali au declarat că incendiul a fost clasificat drept incendiu simplu. Ofițerii au mers inițial la fața locului în urma unui apel despre o persoană suspectă și când au ajuns acolo au descoperit că proprietatea fusese incendiată. S-a raportat că 22 de pompieri au muncit timp de două ore pentru a stinge flăcările și lucrurile ar fi putut fi mult mai rele dacă nu ar fi fost răspunsul lor rapid.

Dacă nu ar fi ajuns acolo când au ajuns, ar fi putut fi mult mai rău. Este o casă istorică.„, a precizat o sursă pentru un site american.

Locuința a fost cumpărată de Sugarcane Park LLC în 2015, compania fiind administrată de Celestine Lawson, denumirea legală a mamei lui Beyonce, cunoscută de obicei sub numele de Tina Knowles. Casa cu șase dormitoare a fost construită în 1927 ca biserică presbiteriană Westminster, potrivit Realtor.com, și se întinde pe 12.500 de metri pătrați. A găzduit o companie de balet cu opt dansatori înainte de a fi transformată într-o casă în 2000.

Nu este primul eveniment neplăcut prin care celebra Beyonce trece în acest an. În luna martie, artista a fost prădată de hoți chiar din conturile ei bancare de nici mai mult, nici mai puțin de 1 milion de dolari. De asemenea, hoții i-au spart casa de unde au furat numeroase rochii semnate de designeri celebrii.

În aceste momente, poliția face cercetări la fața locului pentru a constata cauza deflagrației. Autoritățile vor să afle dacă incendiu a pornit dintr-o cauză externă sau conacul a fost incediat în mod intenționat de către cineva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini