Redactia.ro
Home » TV » ERATĂ! Șerban Huidu NU a fost dat afară de la Prima TV. Cronica Cârcotașilor continua pe TV

ERATĂ! Șerban Huidu NU a fost dat afară de la Prima TV. Cronica Cârcotașilor continua pe TV

ERATĂ! După ce au apărut mai multe informații în presă cum că Șerban Huidu a fost concediat, Redactia.ro a luat legătura cu celebrul prezentator pentru a obține o poziție oficială. Potrivit declarațiilor lui, informațiile potrivit cărora a fost dat afară sunt complet false. Șerban Huidu va rămâne la Prima TV.

Șerban Huidu NU a fost dat afară de la PRIMA TV

ȘTIREA INIȚIALĂ:

La 20 de ani de la prima difuzare, emisiunea “Cronica Cârcotașilor” iese din grila Prima TV. Șerban Huidu și echipa din spatele emisiunii nu vor mai fi pe ștatul de plată al televiziunii, odată cu achiziționarea postului de către un om de afaceri din Cluj.

Șerban Huidu nu va mai face parte din echipa Prima TV unde prezenta de 20 de ani emisiunea “Cronica Cârcotașilor”, conform Playtech. Schimbarea a intervenit odată cu cumpărarea postului de către omul de afaceri Adrian Tomșa, cel care mai are în portofoliu si postul de sport Look TV. Decizia de a scoate emisiunea lui Huidu de pe post a intervenit ca urmare a schimbării direcției Prima TV, care intenționează să se axeze pe știri generaliste și sportive, potrivit declarațiilor făcute la achiziție. În plus, se pare că Șerban Huidu ar fi avut deja o întâlnire cu noii acționari Prima TV, pentru a pune cap la cap condițiile debarcării de pe post, urmând ca sezonul deja înregistrat să fie difuzat integral înainte de scoaterea din grilă.

Huidu bate la ușa altor televiziuni

Potrivit surselor, Șerban Huidu ar avea la dispoziție două luni pentru a muta emisiunea “Cronica Cârcotașilor” la o alta televiziune. În plus, acesta ar trebui să păstreze întreaga echipă de producție. Amintim că emisiunea “Cronica Cârcotașilor” a fost lansata pe 14 aprilie 2000 și este una dintre mai longevive producții din Romania.

Și Flash Monden dispare de la Prima TV

Schimbările majore de la Prima TV afectează și alte emisiuni, astfel că, realizatorii și producătorii emisiunii Flash Monden au fost concediați. Excepție face Diana Bart care se afla în concediu de creștere a copilului, iar conform legilor din Romania, aceasta nu poate fi concediata.

La 20 de ani de la prima difuzare, emisiunea “Cronica Cârcotașilor” iese din grila Prima TV. Șerban Huidu și echipa din spatele emisiunii nu vor mai fi pe ștatul de plată al televiziunii, odată cu achiziționarea postului de către un om de afaceri din Cluj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: