Redactia.ro
Home » TV » EXCLUSIV! Dezmințire! Cronica Cârcotașilor continuă la Prima TV. Huidu nu a fost dat afară

EXCLUSIV! Dezmințire! Cronica Cârcotașilor continuă la Prima TV. Huidu nu a fost dat afară

GALERIE FOTO (2)

Șerban Huidu nu pleacă de la Prima TV! Și nici emisiunea “Cronica Cârcotașilor” nu va dispărea din grila Prima TV, contrar celor apărute în presă în ultimele 24 de ore.

Contactat telefonic, Șerban Huidu a dorit să facă niste precizări cu privire la informațiile care circulă despre ieșirea din grilă a emisiunii “Cronica Cârcotașilor”, pe care o prezinta de 20 de ani la Prima TV. “Emisiunea o să fie în continuare”, a declarat Șerban Huidu în exclusivitate pentru Redacția.ro.

Huidu, indignat de minciunile apărute în presă

Pe lângă faptul că a ținut să demonteze informațiile conform cărora emisiunea ”Cronica Cracotasilor” ar fi fost scoasă din grila Prima TV, Șerban Huidu a taxat dur jurnaliștii care nu își fac treaba în mod corect și care împrăștie știri false pe internet. “Jurnaliștii își fac treaba din nou. O prăpădită, de la o fițuică cumpărată de un miliardar de carton, s-a gândit că sună bine ce scrie. Nu am fost nici dat afară, iar emisiunea nu e preînregistrata. Următorul episod e miercuri la 20.00. Tot pe Prima TV. Verificarea știrii? Aiurea. Jurnalismul modern nu se mai face așa. Facem pariu că toți obosiți ahtiați după click bite îi vor prelua?” a scris Șerban Huidu pe Facebook.

Prima TV a fost cumpărată de patronul Look TV

Achiziția Prima TV a avut loc în urma cu câteva luni, de către omul de afaceri Adrian Tomșa care mai deține și postul de sport Look TV și drepturile de televizare pentru Liga I de fotbal. În plus, schimbările de la postul Prima TV se vor regăsi în noua grilă, directia fiind una generalistă și de sport, potrivit declarațiilor făcute la momentul cumpărării postului din Pipera. Mai mult decât atât, zvonurile conform cărora Șerban Huidu ar fi fost dat afară de la Prima TV au fost demontate chiar de vedeta TV, care a ținut să precizeze că emisiunea “Cronica Cârcotașilor” este în continuare în grilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: