Redactia.ro
Home » Monden » Concurenții de la Survivor și-au revăzut familiile. Cum a reacționat Albert

Concurenții de la Survivor și-au revăzut familiile. Cum a reacționat Albert

Momente emoționante de Paști pentru concurenții de la Survivor România. ”Faimoșii” și ”Războinicii”, dar și prezentatorul Daniel Pavel au stat împreună, la aceeași masă. După ce au mâncat din bucate tradiționale românești, participanții au avut ocazia să-și revadă familiile. Cu toții au primit mesaje video de la cei dragi. Albert și-a stăpânit cu greu plânsul când și-a revăzut tatăl care este bolnav.

Concurenții de la Survivor și-au revăzut familiile. Cum a reacționat Albert

Albert și-a revăzut familia după patru luni de stat în competiția din Dominicană.  I-au transmis un mesaj video de susținere: tatăl său, alături de mama lui și alți doi verișori. Aceștia l-au încurajat să lupte neîncetat. I-au transmis să fie puternic și să lupte până la capăt. Cel mai mult l-a impresionat tatăl său, pe Albert, deoarece bărbatul nu avea o stare de sănătate prea bună atunci când el a venit la Survivor România, potrivit wowbiz.ro.

Dragul meu Albert, să știi că noi familia și prietenii tăi, te iubim și te susținem. Să dai dovadă de mult curaj că până acum și să fii puternic”i-a spus tatăl său. „Fii la fel de puternic că și până acum și nu renunta. Sunt cea mai mare susținătoare a ta”i-a transmis și mama acestuia. „Suntem mândri de tine, demonstrează tuturor că ești supraviețuitor”a spus vărul lui Albert Oprea. „Mi-e foarte dor de tine, îmi doresc tare mult să vii acasă câștigător. Chiar dacă îmi e dor de tine, nu vreau să te întorci repede. Rămâi acolo și demonstrează că ești cel mai bun supraviețuitor”, i-a transmis și  verișoara lui.

Albert: ”Ce bine arată tata, e sănătos”

Suspinând, Albert s-a bucurat că tatăl său este bine. De altfel, a descris-o pe verișoara lui ca fiind precum o soră.

„Ce bine arată tată, e sănătos. E tot ce-mi trebuie. Tată și cu mama și verii mei. Eu nu am avut o soră, dar ea e Mihaela și el e Florin, iar ea a fost ca sora mea de mic copil. Mi-ați păstrat și tabloul meu…”spune Albert Oprea plângând.

Elena Marin de la ”Faimoși” și-a revăzut logodnicul

De asemenea, și restul războinicilor au vărsat lacrimi de bucurie când și-au revăzut familiile. Nici ”Faimoșii” nu au fost ocoliți de lacrimi. Elena Marin, de exemplu, care se aștepta să fie părăsită de logodnic, după ce atunci când a plecat în Republica Dominicană au avut o altercație, și-a stăpânit cu greu plânsu. Acesta i-a spus în video: ”Te iubesc!”.

De asemenea, Culiță Sterp și-a revăzut soția însărcinată, dar și restul familiei. Sora sa, Ileana Sterp, și ea însărcinată, i-a precizat că deja va avea un nepoțel atunci când va ajunge acasă, de la Survivor. Ceea ce s-a întâmplat. În urmă cu câteva zile, Ileana Sterp a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Ileana a devenit mamă pentru prima oară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: