Redactia.ro
Home » Știri » Condamnat pentru zeci de violuri, guru Bogdan Giuseppe racolează fete în centrul Capitalei de față de polițiștii

Condamnat pentru zeci de violuri, guru Bogdan Giuseppe racolează fete în centrul Capitalei de față de polițiștii

Bogdan Giusepe și jurnalistă

Trimis în instanță în 2017 pentru 31 de violuri, 23 de agresiuni sexuale 48 de infracțiuni de violare a vieții private, exercitarea fără drept a profesiei de medic, falsificare de bani, Bogdan Giuseppe atrage în continuare victime, iar poliția nu pare interesată. Jurnaliștii de la Libertatea.ro  au realizat un material cu camera ascunsă.

Cum atrage victimele?

Bogdan Giuseppe publica pe internet anunțuri false de angajare, iar când o femeie să arăta interesată, Bogdan Giuseppe o trimitea la un consult la psiholog.

Consultul psihologic îl făcea chiar el, uneori le mințea pe victime că este și ginecolog, le cerea să se dezbrace, să se întindă pe o masă de masaj, de multe ori le droga, iar apoi le viola și le filma. “Au fost identificate 92 de persoane de sex feminin care au vizitat cabinetul inculpatului pentru susținerea pretinsului examen de medicina muncii”, scrie în rechizitoriu. Trei ani mai târziu, aflat în libertate, Bogdan Giuseppe caută “femei fără obligații, care vor să activeze în domeniul ezoteric”. Suntem în 2020 și, conform Judecătoriei Sector 6, cazul lui Bogdan Giuseppe încă se judecă, iar el este în libertate, după o scurtă perioadă de arest preventiv.

Se caută fete necăsătorite

“Nu poți să te ocupi de așa ceva când ești într-o relație”. Jurnalista de la Libertatea spune că:,, Îmi mai spune că nu trebuie să fiu într-o relație cu vreun bărbat pe durata uceniciei mele.”

“Știi ce se întâmplă? Într-o relație cei doi parteneri respiră la fel. La un moment dat, cel ce evoluează va fi invidiat de celălalt”, îi explică Bogdan Giuseppe.

Răspuns al autorităților

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 ne-a direcționat către Judecătoria Sectorului 6, însă reprezentanții instanței au respins cererea de consultare a dosarului, motivând că acesta este confidențial, judecat în ședință nepublică. Mai multe pe libertatea.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: