Redactia.ro
Home » Horoscop » Job-ul potrivit în funcție de zodie

Job-ul potrivit în funcție de zodie

 


Job-ul potrivit în funcție de zod

 

Dacă te pregătești pentru primul job sau pentru o schimbare de carieră și nu știi încotro să te îndrepți, avem noi o idee: ce-ar fi ca înainte să pui în balanță aspectele serioase ale problemei, să vedem împreună care sunt opțiunile pe care ți le propune zodiacul?

În ciuda prejudecăților de tot felul, zodiacul ia în considerare anumite trăsături de personalitate reale pe care le au nativii fiecărei zodii în parte, așa că nu știi niciodată cum o sugestie astrologică s-ar putea să îți vină mănușă și să devină noua ta carieră. 

În cele ce urmează te invităm, așadar, să trecem împreună în revistă care sunt cele mai potrivite joburi în funcție de zodie: de la profesii care implică o mare atenție la detalii, la joburi care presupun un grad mare de sociabilitate și creativitate, precum zona de angajări videochat, hai să vedem care sunt cele mai potrivite pentru tine.


Berbec

Din punct de vedere profesional, berbecii sunt asertivi, au o voință puternică și, pe deasupra, sunt și foarte competitivi, iar toate aceste trăsături indică spre un rol de leader sau către un job care implică un minim nivel de micro-management. 

Nativilor Berbec le este recomandat să se îndrepte către o carieră în coaching, care îi va ajuta să strălucească nu doar pe zona de leadership, ci și să îi motiveze și pe alții să devină lideri. 

Așadar, fie că e vorba de coaching într-un domeniu sportiv, antreprenorial sau de un job videochat (coach pentru modele), un Berbec se va descurca de minune într-un asemenea rol.

  • Concluzia: 

Cele mai bune joburi în funcție de zodie pentru Berbec sunt: coach, speaker motivațional, analist financiar, manager în cadrul unei unități hoteliere, precum și orice rol din domeniul construcții.

 

Taur

Taurii sunt determinați, onești și, în general, persoane pe care te poți baza, însă dorința lor pentru stabilitate e juxtapusă unei mari pasiuni pentru lucruri frumoase. Prin urmare, un job 9-to-5 care lasă loc pentru creativitate va fi perfect pentru un nativ Taur. 

O a doua sugestie ar fi un job care are legătură cu scrisul: Taurilor le place să afle mereu lucruri noi și să își exprime creativitatea, așa cum aminteam mai sus, deci vor putea să aibă succes cu ușurință în domeniul literar. 

Iar dacă adăugam ecuației succesul de care se bucură în momentul de față scriitorii din lumea întreagă, pe fondul dorinței din ce în ce mai mare a publicului pentru povești bine spuse, e limpede că vorbim de un job nu doar perfect pentru trăsăturile unui nativ Taur, ci și de un job care poate aduce satisfacții financiare mari.

  • Concluzia: 

Cele mai bune joburi în funcție de zodie pentru Taur sunt: autor, fashion designer, arhitect, bancher, consultant în orice domeniu creativ (dar și în finanțe, de ce nu), manager.

Gemeni

Gemenii posedă o mulțime de talente și sunt foarte adaptabili, însă au nevoie de provocări profesionale pentru a nu se plictisi la locul de muncă. În general nu le place să preia roluri cu un oarecare grad de responsabilitate, însă vor fi oricum lideri informali, datorită șarmului natural care îi caracterizează.

Aceștia au succes, de obicei, în domenii precum mass-media sau comunicare, care le permit să facă ceea ce știu mai bine: să fie între oameni, să poată vedea lucrurile din mai multe perspective și, în același timp, să aibă parte zilnic de task-uri diferite, care să nu îi plictisească.

  • Concluzia

Cele mai bune joburi în funcție de zodie pentru Gemeni sunt: reporter TV, jurnalist radio, învățător, interpret, PR, specialist în comunicare.


Rac

Printre trăsăturile dominante ale Racilor se numără și tendința nativă de a avea grijă de persoanele din jurul lor și abilitatea de a putea rezolva orice fel de problemă cu o foarte mare ușurință. Cel mai adesea acești nativi sunt percepuți drept responsabili și protectivi, însă uneori pot avea capul în nori, aceasta fiind o consecință directă a laturii lor creative. 

Așa că, printre profesiile potrivite pentru Raci s-ar putea număra orice tip de job, de la învățător, asistent medical, la instructor de yoga sau terapeut.

  • Concluzia

Cele mai bune joburi în funcție de zodie pentru Rac sunt: asistent medical, învățător, profesor (fie universitar, fie în învățământul gimnazial), terapeut, asistent social.

Leu

Leii sunt caracterizați de o ambiție fără margini, însă pot deveni și aroganți, pe alocuri. Un nativ Leu va avea succes în roluri de leadership, mai ales dacă acestea îi asigură o cantitate considerabilă de laude sau admirație din partea celorlalți.

În general unui nativ Leu îi este recomandat să urmeze o carieră de coach sau de speaker motivațional, pentru că încrederea în sine pe care o posedă poate fi o sursă de inspirație pentru alte semne zodiacale.

De asemenea, un nativ Leu poate alege și un job videochat. De regulă, dacă vorbim de angajări videochat, acestea le sunt rezervate mai ales persoanelor carismatice, cu abilități reale de comunicare, iar Leul le are din plin.

  • Concluzia

Cele mai bune joburi în funcție de zodie pentru Leu sunt: speaker motivațional, coach, designer, marketer, reprezentant vânzări. 

Fecioară 

Trăsăturile dominante ale acestei zodii sunt meticulozitatea și o tendință spre perfecționism dusă la extrem, ceea ce face ca nativii Fecioară să fie foarte potriviți pentru joburi care implică o mare atenție la detalii. 

O Fecioară își poate găsi locul cu ușurință în domeniul medical, ca medic sau asistent, pentru că acest domeniu îmbină atenția către detalii și poate aduce un grad mare de satisfacție profesională, pe care această zodie o caută constant.

  • Concluzia

Cele mai bune joburi în funcție de zodie pentru Fecioară sunt: cercetător, asistent medical, medic, broker, expert în statistică, asistent executiv.

Balanță

Balanțele sunt, de obicei, zodii marcate de prezența unui șarm natural puternic, creativitate, perfecționism și sociabilitate. Acest mix de trăsături le face foarte potrivite pentru profesii care au legătură cu domeniul de account/vânzări, cu domeniul diplomației, cu politica sau mass-media. 

Acești nativi vor evolua, de regulă, natural în domeniile alese tocmai datorită dedicației pe care o au față de profesia aleasă, acesta fiind și motivul pentru care majoritatea liderilor sunt fie Lei, Gemeni, Vărsători sau Balanțe.

  • Concluzia

Cele mai bune joburi în funcție de zodie pentru Balanță sunt: antreprenor, jurnalist, expert în resurse umane, account, event planner, PR, autor.

Scorpion

Scorpionii sunt curioși, inteligenți și nu dau înapoi atunci când au de găsit o soluție pentru o problemă. 

Un Scorpion nu se va mula pe un colectiv profesional, ci va încerca să își impună ideile, ceea ce face ca această zodie să fie perfectă pentru a lucra în domenii precum cinematografie, artă și, în general, în orice domeniu care implică inovație.

  • Concluzia

Cele mai bune joburi în funcție de zodie pentru Scorpion sunt: director artistic, inginer, antreprenor, consultant (fie în domenii creative, fie în finanțe, de ce nu), fashion designer, creator de conținut.

Săgetător

Săgetătorii sunt foarte sociabili și nu suportă task-urile repetitive, ei dorindu-și mai ales să poată evolua la locul de muncă și să aibă parte zilnic de provocări profesionale. 

Nativii Săgetător se pot potrivi foarte bine în domenii precum știința, filosofia sau în domenii conexe, care au nevoie de un anumit grad de expertiză specifică. De asemenea, un Săgetător poate deveni un profesor foarte bun sau un cercetător care va duce domeniul în care activează spre progrese reale, cuantificabile. 

  • Concluzia

Cele mai bune joburi în funcție de zodie pentru Săgetător sunt: amabasador de brand, PR, instructor, profesor, investigator, agent de turism.

Capricorn

Capricornii sunt foarte potriviți în roluri profesionale care implică un grad mare de pragmatism și abilitatea de a duce task-urile la bun sfârșit într-un interval de timp bine stabilit. 

Cu toate acestea, de cele mai multe ori un Capricorn își va identifica pasiunea și o va transforma într-o afacere. Tocmai de aceea îi întâlnim cel mai adesea la cârma propriului business sau în poziții de management. Și nu doar atât: de obicei nu sunt doar lideri, ci lideri buni pentru că dorința lor de a excela în ceea ce fac e dublată de dorința de a face din lumea din jurul lor un loc un pic mai bun. 

  • Concluzia

Cele mai bune joburi în funcție de zodie pentru Capricorn sunt: antreprenor, manager, bancher, medic, învățător, programator sau orice alt job care are legătură cu domeniul IT.

Vărsător

Vărsătorii sunt renumiți pentru că de regulă sunt foarte curioși, încăpățânați și rebeli. 

De asemenea, sunt caracterizați de un sistem de gândire care uneori poate fi destul de neconvențional, deci cele mai potrivite joburi pentru nativii Vărsător sunt cele dinamice, care le pot oferi provocări profesionale și posibilitatea de a-și folosi ideile originale și creativitatea. 

În plus, această zodie este marcată și de o înclinație foarte puternică spre moralitate și dreptate (de regulă ei sunt primii care susțin tot felul de cauze sociale), ceea ce înseamnă că sunt perfecți pentru joburi din companii care sunt preocupate nu doar de a-și atinge obiectivele de business, ci și de a face lumea din jurul lor mai bună. 

  • Concluzia

Cele mai bune joburi în funcție de zodie pentru Vărsător sunt: mediator, cercetător, trainer, orice rol care are legătură cu domeniul ONG sau voluntariatul, antreprenor.

Pești

Peștii sunt caracterizați de o intuiție extraordinară și au o inteligență emoțională pe măsură, trăsături care îi fac foarte potriviți pentru profesii care necesită răbare și o înțelegere de ansamblu a diverselor fațete a unei probleme. 

De asemenea, empatia pe care o au îi face perfecți și pentru joburi precum cele din domeniul terapiei. Ca terapeut, un nativ Pești va putea să își pună în valoare dorința de a fi de ajutor celor din jur, precum și abilitatea de a da sfaturi foarte bune, care izvorăște din intuiția extraordinară pe care o are. 

  • Concluzia

Cele mai bune joburi în funcție de zodie pentru Pești sunt: terapeut, specialist în resurse umane, recrutor, asistent social și, în general, orice rol din domeniul vânzărilor.

 

Acestea fiind spuse, nu îți rămâne decât să pui în balanță alternativele care îți surâd și să o alegi pe aceea care are potențialul de a-ți aduce cele mai mari satisfacții profesionale, pe termen lung. Succes!

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini