Redactia.ro
Home » Știri » Cu ce se ocupă Alexandru Bălan „Colo”, vloggerul care a instigat la viol. Poliţia i-a interzis să mai posteze

Cu ce se ocupă Alexandru Bălan „Colo”, vloggerul care a instigat la viol. Poliţia i-a interzis să mai posteze

Cu ce se ocupă Alexandru Bălan _Colo_

Alexandru Bălan, zis Colo are interdicția de a mai posta vlogg-uri pe Youtube după ce a postat un mesaj extrem de periculos online. După ce a fost cercetat în stare de libertate, Colo și-a făcut câinele vedetă.

Cu ce se ocupă Alexandru Bălan „Colo”, vloggerul care a instigat la viol

Alexandru Bălan, în vârstă de 28 de ani și-a făcut câinele vedetă. După ce a fost cercetat în libertate, Colo are interdicția de a mai posta pe Youtube, după ce a transmis un mesaj în care instiga la viol.

Chiar dacă și-a cerut scuze pentru postarea, în care, descrie în termeni duri modul în care ar viola o minoră de 16 ani, acesta a fost cercetat de polițiști.

Videoclipul în care Colo apare vorbind despre violul asupra fetelor minore, a declanșat un val de indignare pe rețelele de socializare, iar psihologii au atras atenția că acest limbaj este foarte periculos.

Pe 10 iunie, parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București a decis luarea măsurii de control judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru Alexandru Bălan, cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de instigare publică.

Câinele lui Colo, mai celebru decât stâpânul său

Colo a fost eliberat din secția de poliție după o noapte, în care acesta a fost anchetat de autorități. Alexandru nu mai are voie să posteze nimic în mediul online și nici să facă vlogging. În prezent, Colo nu mai este activ în mediul online, în schimb, câinele său Ham  Ham Thor a devenit mult mai celebru decât el.

Patrupedul vloggerului are 44.4K de urmăritori pe Instagram și mii de like-uri la fotografii. Colo era urmărit pe Youtube de peste 850 de mii de persoane, majoritatea fiind copii. Psihologii susțin că aceste opinii ale vloggerului influentează gândirea copiilor, deoarece de multe ori, asemenea oameni sunt modele demne de urmat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: