Redactia.ro
Home » Monden » Iubita lui Colo trece prin clipe de coșmar. Ce a pățit tânăra după arestarea vloggerului

Iubita lui Colo trece prin clipe de coșmar. Ce a pățit tânăra după arestarea vloggerului

Alexandra iubită Colo

Iubita lui Colo este acum agasată din cauza scandalului în care se află iubitul ei în aceste momente. Alexandru Bălan a fost reținut ieri după ce a fost acuzat de instigare la viol.

Iubita lui Colo, clipe de coșmar după arestarea acestuia

Acum, iubita lui, Alexandra trece prin momente cumplite pentru că partenerul ei a fost luat de Poliție și riscă să stea după gratii chiar și 12 ani.

Pentru că a făcut niște afirmații revoltătoare, în care îi îndeamnă pe tineri la viol prin intermediul unui vlog făcut cu ceva timp în urmă, Colo ar putea ajunge după gratii.

Din cauza aceluiași scandal, suferă și iubita volggerului, care primește multe comentarii răutăcioase și chiar indecente, pentru că a decis să stea alături de el chiar și în mijlocul acestui scandal.

Fata nu a rămas în anonimat, pentru că a apărut în mai multe clipuri pe canalul de YouTube al partenerului său, așa că acum este o țintă sigură a celor care îl atacă pe Colo, pentru comportamentul social inacceptabil de care a dat dovadă.

Alexandra este taxată de cei nemulțumiți de comportamentul iubitului ei

Acum, tânăra primește chiar și mesaje indecente pe pagina sa de Instagram.

La o fotografie Alexandra a primit comentariul „Te-aș f…”, iar replica aceasta indecentă nu a rămas netaxată de tânără, care i-a dat imediat o replică acidă.

„Altul care n-are cu ce”, i-a scris iubita lui Colo bărbatului îndrăzneț.

După ce clipul în care încurajează violul a devenit public, Colo a ținut să transmită un mesaj pentru a se apăra.

Tot acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani. A fost o glumă extraordinar de proastă. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că clipul meu a deranjat. Nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire”, a declarat Colo.

Pentru fapta sa, vloggerul cu sute de mii de urmăritori pe canalul de YouTube riscă să își petreacă câțiva ani în pușcărie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: