Redactia.ro
Home » Știri » Condimentul aromat secret, cu care să marinezi carnea de miel. Friptura capătă un plus de gust și iese delicioasă

Condimentul aromat secret, cu care să marinezi carnea de miel. Friptura capătă un plus de gust și iese delicioasă

Condimentul aromat secret, cu care să marinezi carnea de miel. Friptura capătă un plus de gust și iese delicioasă

Iată ce condiment aromat să pui în marinada cărnii de miel, astfel încât să îți iasă cea mai bună friptură. O să capete un gust desăvârșit și o să fie foarte delicioasă.

Condimentul aromat secret, cu care să marinezi carnea de miel. Friptura capătă un plus de gust și iese delicioasă

Friptura de miel este un fel de mâncare care are o istorie îndelungată, fiind consumată în diferite culturi și tradiții. În România, este considerată una dintre cele mai apreciate mâncăruri de Paște, fiind pregătită de obicei chiar în prima zi de Paște sau în a doua zi, în cadrul unei mese festive alături de familie și prieteni.

Pentru a pregăti o friptură de miel delicioasă, este important să alegem o carne de calitate, asta în primul rând. Carnea de miel trebuie să fie proaspătă și de la un producător de încredere, pentru a ne asigura că este sănătoasă. În plus, trebuie să avem grijă să o preparăm corect, astfel încât să nu pierdem din aroma și gust.

Un secret este să monitorizați nivelul sosului din tavă în timpul coacerii fripturii de  miel, pentru a nu se evapora prea mult. Dacă acest lucru se întâmplă, puteți adăuga un amestec de apă călduță și vin pentru a-l completa. Este recomandat să ungeți pulpa de miel cu sosul din tavă la fiecare 10 minute, pentru a o menține suculentă și aromată. Acesta este un truc pe care multe dintre gospodine nu îl știu.

Pentru un gust desăvârșit, mai există un truc, legat de un condiment aromat pe cât de banal, pe atât de util. Menta. Pe lângă rozmarin și cimbru, încearcă să pui și câteva frunzulițe proaspete de mentă, mai ales dacă alegi marinarea cu iaurt sau lapte bătut. Vinul de la marinarea cărnii de miel poate fi înlocuit, astfel, și cu bere, zeamă de lămâie sau iaurt ori lapte bătut.

Friptura de miel de Paște este un preparat tradițional, care necesită puțină pricepere și multă răbdare, dar care poate fi făcut cu ușurință de oricine. Este perfect pentru a fi savurat alături de cei dragi într-un moment de sărbătoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: