Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Confesiunea unei soții: ”Am un amant de patru ani, iar soțul știe de el”

Confesiunea unei soții: ”Am un amant de patru ani, iar soțul știe de el”

GALERIE FOTO (3)

O soție a dezvăluit că are un amant de ani buni și că soțul știe de existența acestuia. Mai mult, bărbatul pare că s-a obișnuit cu această idee, având în vedere că este imobilizat la pat. Cu toate că îi este infidelă, soția are grijă de soțul ei. Cum s-a ajuns, însă, la o astfel de situație?

Confesiunea unei soții: ”Am un amant de patru ani, iar soțul știe de el”

O cititoare a dezvăluit pentru psychologies.ro povestea sa de viață. Din aceasta face parte și amantul ei, despre care spune că-l admiră, dar nu-l iubește la fel de mult ca pe soțul ei. Acesta din urmă a aflat că este înșelat, dar se complace astfel, după ce a rămas imobilizat la pat. În trecut, totul stătea diferit, relatează soția. Ea și soțul ei erau cei mai fericiți și își ofereau libertatea de care aveau nevoie. Nu și-au impus nici măcar să facă copii.

Femeia mai dezvăluie că soțul ei este pasionat de motociclete și-l lăsa mereu să se destindă, după ce muncea ore în șir. Așa anii au trecut, iar în viața ei a mai apărut un alt bărbat, mai tânăr cu zece ani.

”Și totuși, după atâta fericire, de patru ani am un iubit. Eu am 40 de ani, iar el 30. Ne-am cunoscut la muncă. Nu lucrăm împreună, am lucrat pentru un proiect, cu câțiva ani în urmă. Este amantul meu fără pretenții, fără declarații înflăcărate, fără așteptări. Nici eu de la el, nici el de la mine. Patru ani înseamnă însă mult timp.Nu pot spune că nu avem sentimente unul față de celălalt, dar nu îl pot iubi. Nu voi putea iubi niciodată pe nimeni cum îmi iubesc soțul. Dar nici nu i-aș părăsi. Pe niciunul”, se mai destănuie femeia.

Din cauza pasiunii pentru motociclete, soțul femeii a suferit un accident într-o zi și a rămas imobilizat la pat. Astfel, ea i-a devenit soție și îngrijitor. El știe că nu este singurul bărbat din viața soției, dar s-a obișnuit cu gândul.

”Îmi iubesc soțul, așa cum am spus, și îl voi iubi mereu. Chiar dacă acum cinci ani, a rămas pentru totdeauna imobilizat în scaunul cu rotile. În urma unui accident stupid de motocicletă.Este paralizat și nu se poate face nimic pentru el. Așa că acum, îi sunt soție și îngrijitor. Îl iubesc la fel de mult și voi fi mereu a lui. Dar nu ca femeie, pentru că asta a devenit imposibil pentru noi.Da, știe de amantul meu. Da, am suferit amândoi. Dar oricât de imposibil pare altora, în viața noastră, noi doi ne-am găsit echilibrul. Indiferent ce ni se întâmplă. Suferim zilnic, ne iubim zilnic și ne amintim în fiecare moment cine suntem unul pentru celălalt”,  a mai completat cititoarea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: