Redactia.ro
Home » Stil de viață » Un bărbat a locuit cu soția și amanta de 18 ani în aceeași casă. Cum s-a terminat triunghiul amoros

Un bărbat a locuit cu soția și amanta de 18 ani în aceeași casă. Cum s-a terminat triunghiul amoros

GALERIE FOTO (2) Un bărbat a locuit cu soția și amanta de 18 ani în aceeași casă

Un bărbat a locuit cu soția și amanta de 18 ani în aceeași casă. Câteodată, viața amoroasă bate filmul! Deși numai în filme vezi așa ceva, se pare că există asemenea situații și în viața reală. Un bărbat din România a locuit în aceeași casă cu soția și cu amanta de 18 ani, dar la final a rămas fără niciuna. Care este povestea celor trei îndrăgostiți?

Un bărbat a locuit cu soția și amanta de 18 ani în aceeași casă. Cum s-a terminat triunghiul amoros

Un bărbat a locuit cu soția și amanta de 18 ani în aceeași casă. De multe ori, poveștile de dragoste sunt surprinzătoare și pline de mister. Ei bine, povestea de dragoste dintre doi soți și o a treia persoană, a devenit virală în România. Un bărbat în vârstp de 39 de ani a locuit în aceeași casă cu nevasta și cu amanta de 18 ani. În ultimul timp, Alin este nemulțumit de căsnicia sa, așa că s-a îndrăgostit de vecina sa, în vârstă de 18 ani. Ulterior, acesta a decis să-și aducă amanta în aceeași casă unde locuia împreună cu soția și cei cinci copii ai lor. Se pare că acest lucru nu l-a afectat pe Alin care dormea cu amanta în aceeași cameră cu fiul lui de doar 12 ani.

Maria, soția lui Alin nu a putut suporta acest lucru și a plecat împreună cu toți copiii săi de acasă. Povestea celor doi a ajuns cunoscută la emisiunea Acces Direct, acolo unde Maria a spus că soțul său a adus-o acasă pe amanta sa, care avea 17 ani. La rândul ei, tânăra era căsătorită și avea și o fetiță de doi ani. „Pe 27 ianuarie mi-a adus-o. Ea avea 17 ani. A împlinit 18 ani. Majoratul l-a făcut la el în casă, la mine în casă. Avea soț, soțul era la muncă. Avea fetiță de 2 ani jumate. La 13 ani jumătate a rămas însărcinată și nici nu știe cu cine încă”, a spus Maria la Acces Direct.

A trait impreuna cu sotia și amanta in aceeasi casa

Soția a refuzat să creadă că partenerul său o înșală

Maria a refuzat să creadă că Alin o înșală, cu toate că a simțit că ceva nu este înn regulă. „De astă primăvară, anul trecut, el a început să umble cu ea. Îl chema la ea, ba să-l ajute la un covor… Când am văzut că ea tot îl suna… Avea numărul ei și îl suna încontinuu. Când pleca soțul ei la treabă, ea îl suna în urma lui”, a spus soția lui Alin.

Ei bine, se pare că triunghiul amoros a luat sfârșit, iar bărbatul a rămas fără niciuna dintre femeile pe care le iubește. Soția sa, care s-a simțit jignită și trădată de tatăl copiilor săi a preferat să-l părăsească și să nu mai sufere. De cealalată parte, amanta de doar 18 ani, a hotărât să se întoarcă la soțul și fiica sa, lăsându-l pe Alin cu ochi-n soare. Așadar, după ce a trăit o viață dublă de mai bine de 8 luni, Alin a rămas fără niciuna și își dorește cu disperare să se întoarcă alături de el…amândouă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: