Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Povestea bizară a unei femei: ”Îmi împart soțul cu amantul”

Povestea bizară a unei femei: ”Îmi împart soțul cu amantul”

GALERIE FOTO (2)

O femeie din SUA șochează prin povestea sa de viață. Cu toate că este căsătorită, nu s-a sfiit să se îndrăgotească de un alt bărbat și chiar să-l aducă în dormitorul soțului ei. Mai mult, i l-a prezentat și acestuia pe amantul său, iar mai apoi au început să aibă o ”relație” în patru.

Povestea bizară a unei femei: ”Îmi împart soțul cu amantul”

Bella și Ken, din SUA, sunt căsătoriți de peste cinci ani și au doi copii împreună. La un moment dat, însă, Bella și-a făcut un amant, iar mariajul lor a devenit unul bizar, informează Libertatea.

I Share My Husband With My Boyfriend

Bella povestește că s-a îndrăgostit de un alt bărbat, în timp ce a mers la o petrecere cu soțul său, Ken. Acolo l-a întâlnit pe Daniel, față de care s-a simțit atrasă și chiar l-a sărutat. Daniel, la rândul său, era căsătorit și a plăcut-o pe Ken.

I Share My Husband With My Boyfriend

„La sfârșitul serii, el trebuia să plece și ne-am luat rămas bun. Atunci l-am sărutat. Inițial m-am simțit vinovată, dar am vrut s-o fac din nou”, a spus Bella despre momentul în care l-a cunoscut pe Daniel,

Ce i-a propus Bella soțului

După ce și-a dat seama că este atrasă de Daniel, Bella mai povestește că i-a propus soțului să-i cheme pe acesta și soția lui, acasă la ei, chiar în dormitorul lor, pentru a întreține relații intime. Ken a fost de acord cu propunerea Bellei și așa au început orgiile.

Era multă chimie și ne-am gândit că e ceva ce trebuie să încercăm. Așa că i-am invitat și am vorbit de câteva ori, apoi am ajuns să facem o orgie. De acolo a plecat totul. Nu aveam de unde să știu că o să-mi împart soțul cu alt bărbat”, a mai adăugat Bella.

Poveste bizară de dragoste în Statele Unite

Daniel s-a despărțit de soția lui în urma orgiilor

Din cauză că făceau schimb de parteneri, între Daniel și soția sa au început să apară certuri. Daniel spune că problemele în relația lor au apărut dinainte ca în viața lor să apară Bella și Ken. Nu a durat mult și s-au despărțit, iar acum Daniel locuiește cu Bella și Ken.

„Eram împreună de mult timp și aveam probleme înainte ca Bella și Ken să intre în viețile noastre. Așa că ne-am despărțit”, povestește Daniel.

Având în vedere această situație, Bella și Ken au trebuit să dea explicații celor două fiice ale lor, care se pare că și-au înțeles părinții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: