Redactia.ro
Home » Sport » Fosta amantă a lui Cristiano Ronaldo investește într-un club de fotbal

Fosta amantă a lui Cristiano Ronaldo investește într-un club de fotbal

GALERIE FOTO (9) cristiano ronaldo, Daniella Chavez, playboy, club de fotbal, amantă

Fostul model Playboy, Daniella Chavez iubește și fotbalul, nu doar fotbaliștii. Fosta amantă a lui Cristiano Ronaldo a devenit acționar majoritar al clubului de fotbal, Rancagua Sur Sports.

Blonda în vârstă de 34 de ani anunța încă de anul trecut că dorește să investească în fotbal. Acum și-a realizat visul și a devenit acționar majoritar al clubului de fotbal, Rancagua Sur Sports, din Divizia a 3-a din Chile. Discuțiile au început încă de anul trecut. Fostul model Playboy a ales această echipă pentru că este din orașul său natal. Anunțul a fost făcut chiar de Daniella pe contul său de instagram unde are nu mai puțin de 13 milioane de urmăritori.

“În curând vor promova. Este o nouă provocare pentru mine, dar una frumoasă”, este mesajul modelului.

Cristiano Ronaldo și-a înșelat iubita cu Daniella

În anul 2015, Daniella Chavez a fost în centrul unui scandal uriaș, după ce s-a aflat că ar fi avut o relație cu Cristiano Ronaldo. Și asta pentru că în aceeași perioadă starul portughez era într-o relație oficială cu Irina Shayk. Cei doi au petrecut câteva zile fierbinți departe de ochii curioșilor în SUA.

“L-am cunoscut pe Ronaldo în 2014, în Statele Unite. Vorbisem înainte pe mail sau Skype. La început el a fost foarte timid apoi a arătat cât de bărbat poate fi. Mă plăcea mult, dar idea a fost să nu se afle. Eu doar doream să-mi îndeplinesc o fantezie. Îmi plăcea la nebunie corpul lui, iar el m-a uimit: îi plăceau fața mea, dar și sânii și faptul că nu fusese niciodată cu un playmate”, spunea la vremea respectivă modelul.

Cristiano Ronaldo și Irina Shayk aveau probleme în cuplu în acea perioadă, 2015 fiind și anul în care s-au despărțit. Irina era nemulțumită pentru că ea își dorea un copil, în timp ce fotbalistul se concentra doar pe cariera sa.

„Consider că o femeie se simte urâtă când alături de ea se află bărbatul nepotrivit. Eu mă simţeam urâtă şi nesigură pe mine”, declara fotomodelul Victoria’s Secret, precizând că bărbatul ideal trebuie să ştie cum să se poarte cu o femeie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: