Redactia.ro
Home » Monden » Confruntare de proporții între Pepe și ”iubitul” Ralucăi Pastramă. Ce cuvinte și-au spus cei doi bărbați

Confruntare de proporții între Pepe și ”iubitul” Ralucăi Pastramă. Ce cuvinte și-au spus cei doi bărbați

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă a scos la iveală detalii inedite din viața celor doi foști soți. După ce Raluca a fost acuzată că l-a înșelat pe Pepe mai bine de un an de zile, a venit momentul confruntării dintre cei doi bărbați din viața brunetei. 

 

Ce și-au spus Pepe și ”iubitul” Ralucăi Pastramă

Ruptura dintre Pepe și Raluca Pastramă a ținut pagina ziarelor încă din primele zile ale anunțului legat de divorț. De când cei doi s-au despărțit definitiv și au făcut public acest lucru, detalii șocante au ieșit la iveală. Pepe a aflat că soția lui are un amant de origine arabă și ar fi ascuns relația cu acesta timp de mai bine de un an. Pepe și presupusul iubit al Ralucăi Pastramă s-ar fi confruntat deja pe rețelele de socializare, scrie Cancan.ro.

Pepe l-a abordat pe bărbatul de origine arabă pe contul personal de Instagram după ce ar fi aflat că Raluca și bărbatul comunicau în mediul online. Bărbatul de origine arabă nu s-ar fi lăsat impresionat de Pepe și i-ar fi răspuns tăios artistului. Mesajele dintre cei doi nu au fost făcute publice.

Pepe l-a abordat pe Instagram. L-a rugat să-i lase soția în pace, dar răspunsurile tânărului au fost extrem de acide. Cei doi s-ar fi amenințat reciproc. Tânărul de origine arabă se pare că nu s-a lăsat impresionat de artist și s-a contrat serios cu el. Amenințările au fost lansate din ambele tabere. Cel puțin asta ar fi reieșit din mărturisile lui Pepe”, potrivit Cancan.ro.

Potrivit surselor sursei citate, Pepe ar fi știut despre tatonările dintre Raluca și bărbatul arab, însă, ar fi preferat să treacă cu vederea infidelitățile soției sale.

Artistul nu pare să se grăbească să divorțeze de fosta soție. Mai mult, surse apropiate artistului au declarat că Pepe își pregătește răzbunarea.

”Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Dar nu așa, oricum, ci cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!”, a mărturisit un apropiat al cuplului pentru Playtech.ro.

 

Pepe, acuzat de violență de Raluca Pastramă

Raluca Pastramă a șocat cu ordinul de restricție cerut împotriva lui Pepe, după ce a declarat că artistul ar fi lovit-o în plină stradă. Însă, Pepe neagă acuzațiile și o acuză pe soția sa de infidelitate.

Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi! Eu de asta am tăcut, ca să vedeți cât de frumoasă este la față, nu are nimic. Neavând nimic și-a retras plângerea acum. Nu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu s-a putut a fi construite. Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat. Nu există așa ceva, oameni buni!

Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni, eu sunt cel mai bun și cel mai calm om din lume, dar problema mea este că sunt foarte argumentat când mă cert cu cineva și deranjez când spun adevărul. Acel ordin a fost emis fără nicio probă, nu a existat nicio zgârietură, nicio lovitură, niciun martor, nimic! Eu am de crescut și de educat niște copii”, a declarat Pepe, în urmă cu câteva zile, la ieșirea din sala de judecată.

Ulterior, Raluca Pastramă a renunțat al proces și a fost nevoită să plătească încercarea de judecată, dar a refuzat să își motiveze alegerea. Vedeta nu avea dovezi împotriva artistului, fiind nevoită, astfel, să plătească 500 de lei pentru încercarea de judecată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: