Redactia.ro
Home » Monden » Connect-R a recunoscut: ”Am consumat substanțe interzise”

Connect-R a recunoscut: ”Am consumat substanțe interzise”

Connect-R a recunoscut: ”Am consumat substanțe interzise"

Connect-R a recunoscut că a consumat substanțe interzise. Invitat în emisiunea lui Măruță pentru a-și promova o nouă piesă, artistul a recunoscut cel mai mare secret al său. Destăinuirea sa a luat prin surprindere pe toată lumea.

„Piesa mea se numeşte „Independenţa”, dar e un joc de cuvinte, se poate citi şi „În dependenţă”. Am trecut printr-o capcană, cumva. Lumea asta a showbiz-ului este o lume în care ţi se pot oferi armele perfecte pentru a te sinucide, pentru a te distruge. Piesa asta vine să tragă un semnal de alarmă în rândul puştilor şi acolo sunt experienţe de-ale mele expuse în versuri, mesajele trebuie citite printre rânduri. Am consumat şi eu la vremea mea niştre „treburi” nasoale, substanţe interzise. Lumea asta a showbiz-ului este plină de copii, care n-au primit atenţie, traumatizaţi, care şi-au găsit modul prin care să primească aplauzele, iar drogurile vin să completeze tabloul, cumva. Norocul meu a fost că iubesc sportul foarte mult, iar consumul de substanţe mă oprea din a face sport.” așa a început seria dezvăluirilor.

Citește și: Gabriela Cristea a slăbit 14 kilograme. Cum arată acum

Connect-R a recunoscut: ”Am consumat substanțe interzise”

După aceste sincere declarații, toată lumea se întreba dacă acesta a fost și motivul despărțirii dintre el și Misha.

”Aceste poveşti nu mi-au afectat căsnicia cu Misha, erau înainte. Nu e nicio şmecherie, copii, nu vă mai drogaţi! Ok, omul învaţă din greşeli, însă nu avem timp să facem toate greşelile. Eu cu Misha şi Maya vom fi o familie mereu.”, a clarificat artistul situația.

Misha și Connect-R sunt despărțiți de 3 ani. Anunțul a fost făcut printr-o postare emoționantă făcută pe rețelele de socializare:

“Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorț. Doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea, inclusiv presa, să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat”, a scris cântărețul pe Instagram și Facebook în vara anului trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini