Redactia.ro
Home » Monden » Connect-r, despre viața de dinainte să fie cunoscut: “Eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare sunt cei mai fericiți”

Connect-r, despre viața de dinainte să fie cunoscut: “Eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare sunt cei mai fericiți”

GALERIE FOTO (6) Connect-r, despre viața de dinainte să fie cunoscut

În urmă cu câțiva ani, Connect-r era cel mai apreciat artist din România. Cu toate că în tinerețe nu a avut o viață bogată, acesta a avut o copilărie frumoasă. Deși acum se poate bucura de o viață decentă, Connect-r nu va uita niciodată perioadele în care nu avea ce să mănânce. Potrivit acestuia, artiștii ar trebui să le fie tinerilor exemple.

Connect-r, despre viața de dinainte să fie cunoscut: “Eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare sunt cei mai fericiți”

Connect-r, în vârstă de 38 de ani este în prezent un bărbat împlinit. Cu o carieră de succes și o familie frumoasă, artistul are o viață fericită. Cu toate astea, în tinerețe, cântărețul nu a avut o viață bogată, dar își aduce aminte că era fericit. Artistul susține că el credea că persoanele care au ce mânca sunt oameni fericiți. „Când eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiţi.Am mai crescut şi am zis ‘gata, domle, ştiu fericire e atunci când îţi permiţi haine multe şi de firmă. (…) Când am început să fac bani din primele concerte, mi-a dat seama că fericirea e momemntul când învârţi cheia în uşa primului apartament. Cu banii strânşi din concerte şi cu un credit la o bancă, am reuşit să-mi iau un apartament în Giuleşti. 3 camere, parter. Ce vorbeşti Frant! Gata, fericire pe mine‘, a desclarat cântăreţul pe Instagram.

Connect-r vrea să devină un exemplu pentru tineri

Mai mult, artistul își dorește ca toate vedetele care au o poveste impresionantă de viață să devină exemple pentru tinerii, care în ziua de azi, își doresc numai lux, fără să privească realitatea. Totodată, Connect-r a menționat că ar fi bine ca unele vedete să se oprească din a mai poza în familia și viața perfectă. Deși a reușit să-și îndeplinească visul, artistul susține că cea mai mare realizare a sa este fetița lui, Maya, pe care o are din relația cu Misha. Chair dacă cei doi au divorțat, artistul și mama fetiței sale se înțeleg de minune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: