Redactia.ro
Home » Monden » Misha, apel disperat cu lacrimi în ochi! Micuța Maya a lui Connect-r suferă, ce s-a întâmplat

Misha, apel disperat cu lacrimi în ochi! Micuța Maya a lui Connect-r suferă, ce s-a întâmplat

GALERIE FOTO (2)

Misha, fosta sotie a cântărețului Connect-r face un apel sfâșietor pe rețelele de socializare. Aceasta cere ajutorul fanilor și prietenilor pentru a putea găsi mai repede motanul fiicei sale Maya. Moshi, pisica buclucașă pare că a fugit de acasă, iar micuța Maya este sfâșiată de durere, după cum povestește mama sa.

Mă gândesc să nu-l fi luat cineva în casă… Vă rog din suflet, dacă l-ați găsit, dacă l-ați luat cu intenții bune sau cu intenții rele, nu știu, vă rog din suflet să îmi scrieți și să mi-l aduceți înapoi, pentru că vă promit că o să vă ofer o sumă mult mai mare decât cea pe care ați putea s-o primiți voi dacă îl veți vinde”, a transmis Misha pe Instagram prietenilor virtuali. În plus, în filmuletele postate pe platforma de socializare se vede cum apelul disperat era însoțit de lacrimile cântăreței.

Misha caută motanul fetei sale în fiecare seara

Se pare că Moshi, pisica familiei este de negăsit, astfel că Misha, a fost nevoită să posteze pe Instagram apeluri disperate, pentru cei care o urmăresc, în speranța că animalutul va fi găsit. „Am înnebunit de când îl caut în fiecare zi și în fiecare seară. Și voiam să vă rog, nu știu, măcar să vă gândiți la Maya, că e un copil care suferă. Și nu mai spun cât suferim noi. Eu îl visez în fiecare seară și mie, efectiv, nu-mi vine să cred, pentru că, înainte, când auzeam de persoane care își pierd animalele și bocesc, eram: «Pe bune?». Adică mi se părea absurd, dar acum văd în ce fel e și cu siguranță e parte din familie, e la fel că un copil. Și eu sunt sigură că dacă e la cineva, și el suferă la fel de tare că și noi. Vă rog din suflet încă o dată, dacă îl vedeți sau dacă știți ceva, dacă l-ați văzut la un vecin în casă sau habar nu am, nu știu, vă rog din tot sufletul să-mi scrieți”, a transmis Misha, fosta soție a cântărețului Connect-r.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: