Redactia.ro
Home » Monden » Connect-r, testat pentru COVID-19. Artistul a mers la spitalul Fundeni

Connect-r, testat pentru COVID-19. Artistul a mers la spitalul Fundeni

Connect-r, testat pentru covid-19

Connect-r a mers la spital pentru a-și face testul de coronavirus. Acesta s-a filmat pe holurile spitalului Fundeni, în care le spunea fanilor săi că vrea cu orice preț să-și facă testul pentru coronavirus.

Connect-r, testat pentru COVID-19. Artistul a mers la spitalul Fundeni

Artistul s-a filmat pe holurile spitalului Fundeni, cu masca de protecție, și le-a spus urmăritorilor săi că urmează să-și facă testul pentru COVID-19. Pentru a-și liniști fanii, artistul le-a spus că nu are simptome specifice coronavirusului, doar că trebuie să își facă testul pentru a putea iniția și alt set de analiză.

Facem testul COVID, ca să putem să facem și alte analize. Avem nevoie de testul COVID. Sunt la Fundeni. Așa că, doamna doctor, hai! Ne vedem!”, a spus Connect-R.

Connect-r, scandal cu un șofer Uber

În urmă cu câteva zile, Connect-r, pe numele său real Ștefan Agudaru Mihai a avut un conflict cu un șofer Uber, după ce acesta l-a acuzat pe artist că nu poartă corespunzător masca de protecție. Întregul eveniment a fost povestit de cântăreț pe rețelele de socializare.

Eram într-un uber mai devreme. Undeva la nivelul ăsta (n.r. ținea masca aproape de nas), cred că, cam așa. Deci, șoferul a început să facă crize de nervi: ”Domne, trage-o mai sus un pic! Acoperă nasul, acoperă nările, te rog frumos!”. Țin să menționez că mașina era absolut baricadată. Avea vreo două panouri de sticlă, despărțitoare, bandă izolieră.

Oameni buni, nu o luați razna. Nu înnebuniți! Încercați să vă calmați, pentru că, cu o minte atât de încărcată cu subiectul ăsta, riscați Doamne iartă-mă să intrați în vreun copac. Când vă uitați în spate de 10 ori să vedeți dacă clientul are masca pusă la milimetru… poate intrați în vreun copac! Calmați-vă! Numai cu o minte limpede poți să treci hopul, ok?”, a zis el.

Connect-r și-a început cariera de dansator la vârsta de 8 ani, iar la vârsta de 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile lui pasiuni. Acum, a devenit unul dintre cei mai iubiți și îndrăgiți artiști din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: