Redactia.ro
Home » Știri » Connect-R, reacție dură la adresa Vulpiței și a lui Viorel. Artistul critică postul Antena 1

Connect-R, reacție dură la adresa Vulpiței și a lui Viorel. Artistul critică postul Antena 1

GALERIE FOTO (5) Connect-R revoltat

Viorel și Vulpița a devenit unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz-ul românesc după ce postul Antena 1 și producătorii emisiunii ”Acces Direct” i-au promovat și invitat în fiecare ediție a emisiunii timp de patru luni.

Cei doi soți reprezintă un adevărat fenomen și au o mulțime de fani în România, printre aceștia numărându-se și copii. Din această cauză Connect-R se pare că a răbufnit la adresa celor doi soți și la adresa postului Antena 1.

Connect-R, scandal cu Antena 1 din cauza soților Stegaru

Celebritatea soților Stegaru, a început să își facă apariția ori de câte ori cei doi sunt văzuți în public.

Oamenii de pe stradă își doresc să se fotografieze alături de cei doi, ba mai mult, copiii îi consideră vedete și le cer părinților să se pozeze împreună cu Viorel și Veronica.

Indignat de această situație, Connect-R a făcut o postare pe rețelele de socializare după ce s-a întâlnit întâmplător pe stradă cu Vulpița și Viorel și a fost revoltat de faptul că aceștia făceau poze cu copiii.

Artistul a specificat în postarea sa cât de greșit este faptulo că unii copii îi consideră un exemplu pe cei doi, acuzând postul de televiziune Antena 1 că i-a promovat intens și i-au făcut persoane publice.

Mesajul revoltător al artistului Coonnect-R la adresa Vulpiței și a lui Viorel

Cântărețul a menționat în postarea sa că viitorul copiilor este compromis dacă televiziunile promovează astfel de persoane care nu au niciun merit.

Mă simt binecuvântat! Am tot ce mi-a lipsit vreodată! N-aș arăta cu degetul , n-aș judeca vreodată nimic! Dar așa ceva nu se poate! Nu e posibil ca poporul ăsta să nu mai dețină valori! Cum să confunzi popularitatea cu celebritatea! Dar și popularitatea pretinde anumite calități! Care sunt calitățile celor doi ?? De ce copiii vor să facă poze cu ei ?? Cum a ajuns televiziunea să promoveze, să crească așa ceva?? Vă jur că nu aveam nici un fel de problema, dar copii noștri vor crește în țara pe care le-o lăsăm!”, a scris Connect-R.

La scurt timp, postarea artistului a adunat numeroase aprecieri și comentarii, determinând și alte vedete să comenteze această situație.

Dj Wanda a fost una dintre vedetele care i-au comentat la postarea cântărețului. „Trist…Doar tu vorbești??? Și restul?? Unde sunt influencerii?? Blogger-ii? Jalnic, penibil! Nu mai trăiesc de mult în țară, dar văd și aud tot ce se întâmplă. Bravo ție”, a răspuns Dj Wanda la postarea artistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: